Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Lasse Schønes sæson er færdig - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuLasse Schønes sæson er færdig

Andet fodbold

Lasse Schøne, som debuterede på landsholdet i sidste måned, må nu erkende, at hans sæson er ovre, og derfor kommer han heller ikke mere i aktion for sin hollandske klub NEC Nijmegen.

Den 23-årige Lasse Schøne, står til at skulle sidde ude i de kommende seks til ni måneder, eftersom han har revet det forreste korsbånd i venstre knæ over, mens han ligeledes har beskadiget den inderste menisk og et indre ledbånd. Den offensive midtbanespiller, som spiller for hollandske NEC Nijmegen, er naturligvis chokeret.

”Der er selvfølgelig mange ting, der løber rundt i hovedet på mig. Det er min første rigtige skade, så det kommer også lidt som et chok. Jeg brænder da indeni, for det er simpelthen sådan et dumt tidspunkt, det kommer på. Men det er sket, og jeg kan ikke gøre noget ved det,” forklarer Lasse Schøne til DR Sporten.

Schøne pådrog sig skaderne under gårsdagens træning i Nijmegen, og han beskriver uheldet således:

”Det var i en situation, hvor der kom en spiller i min venstre side. Da jeg satte benet ned, løb han ind mod mit knæ. Og jeg kan så høre nogle knæk, og jeg kan selvfølgelig også føle med det samme, at det ikke er helt godt,” siger han.

Han debuterede på det danske A-landshold i sidste måned, da Danmark mødte Chile i en venskabskamp, hvor han scorede et udlignende mål til 1-1, mens chilenerne endte med at vinde 2-1.

”Det kommer på et lidt dårligt tidspunkt. Der er turneringskampe, og jeg er jo med omkring landsholdet også. Der er selvfølgelig aldrig nogen gode tidspunkter. Men der er ikke noget at gøre. Det er sket, og jeg må videre og håber så hurtigt som muligt at blive opereret, så jeg så hurtigt som muligt kan stå på banen igen,” slutter Lasse Schøne.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu