Наши партнеры

MenuLarsen vil til Danmark

Dansk fodbold

Den danske angriber Søren Larsen vil væk fra Toulouse, hvor han spiller sammen med reserveholdet i den femtebedste franske række, og tilbage til Danmark, hvor han vil etablere en ny spilleglæde.

Det tegnede sig til at blive et fremragende skifte, da danskeren Søren Larsen skiftede til Toulouse fra tyske Schalke 04. Der så ud til at være masser af spilletid i sigte for den lange angriber, men efter blot et halvt år i klubben er han atter havnet hos reserverne, der spiller i den franske femtedivision.

Det holder ikke i længden, erkender Søren Larsen, og han håber nu på, at et skifte til en dansk klub kan få ham på den rette kurs igen.

“Det er naturligvis ikke holdbart, og jeg regner med at rejse til sommer. Det kunne nok være meget godt for mig at komme hjem til Danmark i et års tid, få lidt ro på det, finde glæden igen og forhåbentlig spille en masse kampe,” siger Søren Larsen til B.T.

Søren Larsen har tidligere spillet for Brøndby Idrætsforening i SAS Ligaen og er ikke afvisende for et skifte til Vestegnen, selvom første gang var knap så succesfuld for Søren Larsen.

“Lad os nu se., jeg vil ikke udelukke noget. Men man kan vel sige, at jeg fik chancen i Brøndby, og det gik ikke så godt. Men hvis de henvender sig, tager jeg det naturligvis seriøst, og kigger på det,” siger Søren Larsen.

Søren Larsen skiftede fra Brøndby til Frem, men det var først da han senere kom til svenske Djurgården, at han begyndte at blomstre.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu