Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Lars Olsen: Skuffet, men tilfreds med indsatsen - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuLars Olsen: Skuffet, men tilfreds med indsatsen

Europa League

OB fik uafgjort mod Genoa i gårsdagens Europa League-kamp, men er færdige i turneringen. Træner Lars Olsen er selvsagt skuffet over resultatet, men er godt tilfreds med spillernes indsats.

OB er ikke med, når lodtrækningen til gruppespillet i Europa League foretages senere i dag. Det blev klart i aftes, hvor fynboerne fik 1-1 hjemme mod Genoa, der vandt det første opgør i Italien med 3-1 og dermed er videre med en samlet målscore på 4-2.

Træner Lars Olsen var efter kampen skuffet og ærgerlig over resultatet, men havde rosende ord til spillerne:

”Jeg vil gerne rose spillerne for en rigtig flot indsats. Men vi er selvfølgelig ærgerlige over kampens forløb. For det gik lidt, som vi havde tænkt inden kampen. Vi vidste, at Genoa er et godt hold, og vi var bange for deres kontraer. Vi har nogle fejl på midten af banen, og det er faktisk det eneste, der giver dem muligheder i første halvleg.”

OB kom foran i første halvlegs overtid, men mistede lidt af troen på, at det kunne lade sig gøre at slå Genoa, da italienerne udligner kort inde i anden halvleg:

”Jeg fornemmer, at de bliver rystede da vi scorer til 1-0. Vi kommer godt ud til anden halvleg og er det eneste hold på banen, indtil de scorer efter otte minutter. Vi forsøger at komme tilbage, men der er ikke den samme glød i spillet, som der var i første halvleg. Vi forsøgte efter bedste evne, men vi formåede ikke at få målet til 2-1, der kunne have vakt den ekstra energi, der skulle til. Det slutter 1-1, og så er der kun tilbage at sige tillykke til Genoa. Vi er meget skuffede alle sammen.”

OB ligger i øjeblikket nummer et i SAS Ligaen, og Lars Olsen ser nu fremad i et forsøg på at fortsætte de gode resultater:

”Vi skal lige sluge denne her i aften og til træning i morgen, og så skal vi allerede se frem mod næste kamp i Silkeborg mandag. Vi skal jo videre.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu