Наши партнеры

MenuLars Olsen: Savner målet til 3-0

Dansk fodbold

OB’s cheftræner Lars Olsen var meget tilfreds med holdets indsats mod FC Nordsjælland tidligere på dagen. Han beskriver sejren, som én af holdets bedste i efterårssæsonen.

“Vi er nærmere 3-0, end de er på en reducering. Det ville have givet os lidt mere ro, for selvom 2-0 er en god føring at have, så kan man blive lidt nervøse ved et enkelt reduceringsmål, mens modstanderen vil rejse sig. Så jeg ville gerne have haft det tredje mål, men ellers så det solidt ud, og jeg er meget tilfreds med indsatsen. De første tyve minutter var fremragende,” fortalte cheftræner Lars Olsen til klubbens hjemmeside og fortsatte:

“Nordsjælland spiller med mange folk på midten af banen. Selv den forreste angriber løber ned for at få bolden på midtbanen. Det betyder, at de ofte kommer i overtal, og at de får gode muligheder for at spille bolden rundt. Til gengæld mangler de nogen i feltet, når bolden kommer derind, og det lukrerer vi på rent defensivt.”

Lars Olsen blev også spurgt, om der var noget, som han var utilfreds med efter opgøret. Til dette svarede han følgende:

“Det kan jeg ikke tillade mig. Men jeg havde lidt en fornemmelse af, at vi spiller fremragende i de første tyve minutter. Nordsjælland er stort set ikke på vores banehalvdel, og vi skal føre med mere end et enkelt. Men da vi kommer foran bliver vi igen lidt tilbagelænede og afventende, og de har et skud på stolpen. Det kunne have åbnet kampen. Der savnede jeg lidt, at vi kunne lukke dem ned hele tiden. Men det var langt bedre i dag, end det har været tidligere.”

Læs også:

OB fastholder førstepladsen efter sejrKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu