Наши партнеры

MenuLars Jacobsen ønsker ny Everton-kontrakt

Engelsk fodbold

Lars Jacobsens agent, Karsten Aabrink, melder om at flere klubber er interesserede i den danske højreback, men melder samtidig ud, at Lars Jacobsen ønsker at blive i Everton.

Lars Jacobsen har det meste af sæsonen været ude med en skulderskade, som han pådrog sig kort inde i sin Everton-karriere, men højrebacken har på det seneste fået flere kampe i benene for Liverpool-klubben, og har gjort det fornuftigt.

Danskerens kontrakt udløber dog meget snart, og der er derfor flere klubber som lurer på at snuppe Jacobsen, hvis ikke Everton tilbyder ham en kontrakt.

“Der er interesse fra andre klubber, men Lars’ førsteprioritet vil være at blive i Everton. Han føler, at han er kommet tilbage på niveauet fra før sin skade, og han er glad for den behandling han har fået fra David Moyes. Jeg tror situationen er god,” siger agent Karsten Aabrink til Everton FC’s hjemmeside.

“Vi er i tæt kontakt med Everton, og vi vil formodentlig have et møde med dem omkring FA Cup-finalen, og så må vi tage den derfra.”

Lars Jacobsen skiftede fra FC Nürnberg til Everton FC på en fri transfer. Han nåede dog efter ankomsten kun at sidde på bænken en enkelt gang før han fik pådraget sig sin skulderskade.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu