Наши партнеры

MenuLantz langer hårdt ud efter Bjerregaard og co.

Dansk fodbold

Marcus Lantz er i dagens udgave af B.T. hård i mælet overfor sin tidligere arbejdsgiver, Brøndby, hvor han beskylder Per Bjerregaard for at lyve, og samtidig kategoriserer ledelsen for som inkompetent.

Svenske Marcus Lantz, der for få dage siden forlod Brøndby IF, for i stedet at vende hjem til svenske Helsingborg, retter i dag en skarp kritik mod sin gamle klub.

Lantz fortæller meget åbenmundet til B.T. om de problemer, der hersker på den københavnske vestegn. Kritikken rettes specielt mod Per Bjerregaard, som svenskeren beskriver som en løgner, mens han mener, at ledelsen er inkompetent og skubber krisen over på spillerne i stedet for selv at tage ansvar.

”Det, som er skræmmende, er løgnene fra ledelsen. Det er løgne fra blandt andre Per Bjerregaard og Tom Køhlert. Sidstnævnte har erklæret sig tilfreds med spillet mod AGF og Horsens. Det er skræmmende, at man som træner ikke går ud og siger sandheden. Jeg undrer mig bare: Lyver man for sig selv i Brøndby? Eller er man bare tilfreds med kun at tabe 4-2 til Horsens? Er man på vej derhen, hvor man er tilfreds med et point i Viborg? Hvad er det for noget,” spurgte en forundret Lantz i dagens udgave af B.T.

”En anden stor fejl fra Bjerregaard og ledelsen side er, at de har skubbet alt ansvaret over på os spillere. De har forsøgt at skjule deres fejl og inkompetence ved at pege på, at der har været uro i spillertruppen. Jeg hørte Per Bjerregaard på tv sige, at der var kliker og dårlig stemning i truppen. Men som så mange andre gange lyver han,” sagde svenskeren og fortsatte.

”Der har ikke været dårlig stemning mellem spillerne. Men Bjerregaard og ledelsen ved, at de har gjort et dårligt job, så for at beskytte sig selv skubber de skylden og presset over på spillerne ved at sige, at der er en dårlig stemning. Det er simpelthen usmageligt fra Bjerregaards side. Og det er et udtryk for den stemning af mistro, som ledelsen skaber,” fortsatte Lantz.

”Bjerregaard hele tiden har sagt, at han ikke fejlbehandlede mig. En løgn, som også er et tegn på, hvordan han er, og hvordan hele klubben er. Man fornægter hele tiden sager og lyver over for folk og medier. Ingen er fejlfri, men hvis man begår en fejl, skal man være mand nok til at kunne erkende sine fejl,” sluttede midtbanemotoren til B.T.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu