Наши партнеры

Menu



Landstræner: Jeg er ked af Laursens stop

Dansk fodbold

Danmarks landstræner Morten Olsen er meget ked af Martin Laursens stop på landsholdet, og han kalder det et stort tab for mandskabet. Han havde gerne set, at Laursen kunne have deltaget ved VM i 2010.

31-årige Aston Villa-forsvarer Martin Laursen, som også blev kåret som Årets fodboldspiller i Danmark tidligere på året, valgte i dag at stoppe på landsholdet med øjeblikkelig virkning, eftersom han har haft store gener med sit knæ.

Landstræner Morten Olsen er meget ked af Laursens beslutning, som han mener, er et stort tab for hele holdet.

”Jeg havde selvfølgelig håbet, at Martin ville være til disposition i hele denne VM-kampagne, og der er ingen grund til at pakke det ind; hans afbud er et stort tab for landsholdet. Martin har udviklet sig til én af de hovedstødsstærkeste spillere Europa både defensivt og offensivt. Det skal ikke lyde som en undskyldning, for vi har andre, kompetente spillere, men det er simpelthen realiteterne,” fortæller Morten Olsen i en pressemeddelelse fra DBU.

”Martin er en drøm af spiller for enhver træner. Han har en utrolig og smittende vindermentalitet, og han er meget ambitiøs både i forhold til sig selv og holdet. Jeg er naturligvis rigtig ked af det på både hans og vores vegne, men jeg stor forståelse for det logiske ræsonnement i hans beslutning. Han skal lige nu tænke på både sin klub og sin fremtid efter fodbolden,” siger han.

Laursen spillede sin debutkamp tilbage i marts 2000, hvor Danmark mødte Portugal i en venskabslandskamp, hvor Bo Johansson på daværende tidspunkt styrede de danske tropper.

Læs også:

Martin Laursens landsholdskarriere er forbi



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu