Наши партнеры

MenuLandstræner: Gravesen kan godt blive træner

Dansk fodbold

Thomas Gravesen valgte i dag at indstille sin farverige karriere. Morten Olsen håber dog ikke, at han er helt færdig i sporten, da han mener, at han godt kunne blive en god træner.

Morten Olsen håber ikke, at Thomas Gravesen er helt færdig inden for fodboldverdenen, da han mener, at den tidligere Real Madrid-spiller stadig har en masse at give til sporten.

“Jeg håber, at han føler, at han stadig har meget at give. Om det så bliver indenfor ungdomsfodbold eller på topplan ved jeg ikke. Men hvis han stadig har interesse for sporten, så synes jeg, at han skal blive indenfor fodboldens verden. Dansk fodbold kan profitere af ham,” siger Morten Olsen til sporten.dk.

“Han har nogle erfaringer, som han kan give videre. Han har spillet i nogle af europas største klubber på et højt plan. Hvis han kan kombinere de to ting og give dem videre, så har han helt sikkert nogle ideer, der kan komme dansk fodbold til gode. Det er indlysende, at han har nogle erfaringer, han kan give videre,” lyder det fra Morten Olsen.

Landstræneren mener yderligere, at Gravesen sagtens kunne blive fodboldtræner i fremtiden, men siger samtidig, at han skal føle sig frem til, hvad han vil.

“Ja, det er der ikke noget i vejen for. Nu skal han først og fremmest prøve sig af og se, hvad han har lyst til. Det handler om, hvad han selv har lyst til at kaste sig over. Han skal finde ud af, hvor hans interesse ligger. Men muligheden er der i hvert fald. Jeg kan ikke se, hvorfor den ikke skulle være der,” slutter Morten Olsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu