Наши партнеры

MenuLandsholdsspiller frygter Jon Dahl

EM 2008

Med kun en uge til det store EM-kvalifikationsbrag mellem Spanien og Danmark, udtaler Spaniens målmand, Iker Casillas at han frygter at stå overfor den danske angriber Jon Dahl Tomasson.

Når Spanien tager imod Danmark om en uge, bliver der set med spanske briller, ikke råd til at begå nogle fejl, da de har tabt de sidste to kampe i kvalifikationen. Den spanske keeper er da heller ikke i tvivl om, at presset er meget stort.

“Vi kan ikke løbe fra, at vi ikke har råd til flere nederlag. Vi har allerede tabt to kampe på et tidligt stadie, og taber vi til Danmark, så er vi afhængige af mange andre faktorer end vore egne resultater. Vi står i en meget uvant situation, og det er en klar fiasko, hvis vi taber til Danmark, sagde Casillas til B.T.

“Vi må ikke give Tomasson noget plads. Han scorer altid mange mål, og han har virket skarp i Villarreal. Han står altid de rigtige steder, og han er som målmand svær at regne ud, fortalte Casillas.

Inden opgøret ligger Spanien på en femte plads, med kun tre point, mens det ser lidt mere lyst ud for Danmark, som har skrabet syv point sammen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu