Наши партнеры

MenuLandsholdsjoker misser Sverige-kamp

Dansk fodbold

Søren Larsen blev i en reserveholdskamp for Toulouse alvorligt knæskadet, og den danske angriber må holde en pause på op til et halvt år.

Søren Larsen spillede i dag for hans franske hold Toulouses andethold, og det blev ikke en kamp, den danske angriber vil huske resten af sit liv. I en hovedstødsduel stødte han sammen med en modstander, og landsholdsangriberen pådrog sig en alvorlig knæskade, som han selv vurderer koster ham fire til seks måneders pause.

“Det er meget irriterende, da jeg selv synes, at det er begyndt at gå meget bedre hernede. Jeg har løftet mit niveau, siden jeg kom hjem fra landskampene,” siger Søren Larsen, der dog undgår en operation.

Den vigtige VM-kvalifikationskamp mod Sverige i juni måned er dermed udelukket for Søren Larsen, der i sine hidtil 15 landskampe har nettet elleve gange.

“Den kamp er fuldstændig udelukket. Vi snakker om en pause på alt mellem fire og seks måneder, så det er forbi. Jeg spiller ikke mere i denne sæson,” lyder det fra landsholdsjokeren til Ritzau.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu