Наши партнеры

Menu



Landsholdsafbud fra Martin Laursen

Dansk fodbold

Martin Laursen har i denne sæson været forskånet for skader, hvilket han har udnyttet til at imponere alt og alle. Nu tvinger en skade ham dog til landsholdsafbud.

Martin Laursen har i denne sæson været helt outstanding for sin klub Aston Villa. Mange mål og solidt forsvarsspil har imponeret både analytikere og trænere, og de fornemme præstationer har samtidig udløst en ny kontrakt. Nu er den danske forsvarskrumtap dog blevet sat tilbage på grund af en skade, en skade der har fået ham til at melde afbud til landsholdet.

Det bliver den fynske midterforsvarer Anders Møller Christensen, der overtager den skadede Martin Laursens plads.

”Afbuddet fra Martin er ærgerligt men nødvendigt for ikke unødigt at overbelaste ham. Vi tager i stedet Anders Møller Christensen med i truppen. Vi har dels et aktuelt førstehåndsindtryk af Anders’ niveau fra den netop afsluttede træningstur med Ligalandsholdet. Dels havde vi ham også med på Ligalandsholdets tur sidste år og senere også med på A-landsholdet,” siger landstræner Morten Olsen til DBUs hjemmeside.

Anders Møller Christensen har flere gange været udtaget til A-landsholdet, men debuten i den rød-hvide dragt, har han stadig til gode.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu