Наши партнеры

MenuLandsholdet tester Holland, Slovenien og Wales

Dansk fodbold

Det danske fodboldlandsholds venskabskampe i det kommende år ligger nu fast. De tre sidste modstandere bliver Holland, Slovenien og Wales.

Landsholdet skal, som de fleste nok har bemærket, ikke spille EM til sommer. Alligevel skal holdet spille mod flere af de store europæiske topnationer.

Kampe mod Tjekkiet og Spanien har længe ligget fast, og nu er også de sidste modstandere fundet i form af Slovenien, Holland og Wales. Og det var en glad Morten Olsen, der udtalte sig på DBU’s hjemmeside:

”Holland er en absolut topmodstander til landsholdet på et tidspunkt, hvor de står til at skulle toppe til EM-slutrunden. For os bliver kampen en stor udfordring og endnu et godt element i opbygningen af landsholdet inden VM-kvalifikationskampene til efteråret,” lød det således fra landstræneren.

Første kamp for landsholdet i det nye år vil ske i Slovenien den 6. februar. Dernæst venter kampe mod Tjekkiet og Holland, og efter EM-slutrunden bliver det til et gensyn med Spanien. Den 19. november sluttes året af, når Wales gæster Danmark. Om den kamp siger landstræneren:

”Wales er måske ikke en verdensmagt i fodbold, men holdet har altid formået at give os og mange andre modstandere kamp til stregen og ubehagelige overraskelser, så vi glæder os til at slutte den kommende sæson af med en god fight mod waliserne,” fortalte landstræneren.

Landsholdets tre hjemmekampe ventes at blive spillet på tre forskellige stadions.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu