Наши партнеры

MenuLandsholdet sætter seerrekord

Dansk fodbold

De senere år har det danske landshold mærket et dalende seertal til deres kampe, men nu er den statisk altså vendt, idet op mod 1,5 millioner så med, da landsholdet spillede 1-1 mod Portugal i lørdags. Det er det største antal seere, der har set landsholdet i fem år.

Danmarks landshold har de senere år mærket en dalende nedtur rent sportsligt, da de ikke har spillet sig til de to seneste slutrunder, hvilket også smittede af på folkeopbakningen.

Men nu kan landsholdet imidlertidigt juble over en foreløbig førsteplads i VM-kvalifikationsgruppen, og samtidig en stigende opbakning fra folket, da Parken igen fyldes og seerne igen tænder for fjernsynene, når der er landsholdsfodbold i TV.

”Landsholdet har genvundet den brede appel efter tre år, hvor marginalpublikummet har svigtet fordi, landsholdet ikke var på de forreste pladser i de seneste to kvalifikationsturneringer og dermed ikke kvalificerede sig til slutrunderne i 2006 og 2008,” udtaler kommunikationschef Lars Berendt til DBU’s hjemmeside.

Kampen blev overværet af 37.998 tilskuere i Parken, og 1.459.859 seere var også på plads bag tv-skærmene.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu