Наши партнеры

MenuLandsholdet: Jon Dahl er ikke i bedring

Dansk fodbold

Efter mandagens træning med landsholdet måtte kaptajnen, Jon Dahl Tomasson, konstatere, at der ikke er nogen synderlig fremgang i angriberens skade. Derfor ser det ud til, at Danmark må undvære den skarpe spids når det snart går løs mod Ungarn og Portugal.

Jon Dahl Tomasson mødte op som skadet spiller til landsholdssamlingen i Helsingør før de vigtige kvalkampe mod prominente modstandere som Ungarn og Portugal. Med forhåbningerne om, at strålebehandling kunne hjælpe på skaden, er Jon Dahl endnu ikke meldt ud af truppen til de to kampe. Dog er der ikke ret megen fremgang på programmet.

“Jeg har fået strålebehandlinger og får mange behandlinger hver dag. Mere er der sådan set ikke at sige til det,” siger Jon Dahl til sporten.tv2.dk.

Som det ser ud nu er skadens omfang endnu så tvivlsomt, at anføreren måske end ikke tager med til Budapest på lørdag.

“Det bliver den sene time, der afgør, om jeg tager med,” lyder det fra den danske anfører.

Morten Olsen mangler derfor fortsat sin hængende angriber, der gennem tiderne har scoret flere mål end gennemsnittet på det danske landshold.

“Det er status quo med Jon. Der er ingen forbedringer, og derfor vil vi træne tirsdag, som om han ikke spiller på lørdag,” sagde landstræneren inden formiddagens træning.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu