Наши партнеры

MenuLandshold uden Jon Dahl

Dansk fodbold

Jon Dahl Tomasson bliver ikke, at finde i den danske landsholdstrup, som skal forsøge at hente point i kvalifikationskampene mod Malta og Albanien, efter han meldte afbud med en fiberskade.

Jon Dahl var ikke at finde blandt de 18 navne Morten Olsen havde stående på sit papir, som skal gøre en god præstation i VM-kvalifikationskampene mod Malta og Albanien. Fem spillere mangler dog endnu før landstrænerens trup er komplet, hvilket gjorde, en dør åbnede sig for den danske angriber, hvis han kunne blive sin skade kvit.

Onsdag blev Jon Dahl scannet og resultaterne viste, at skaden var ligeså alvorlig som først antaget. Derfor var et afbud til landsholdet nødsaget, selvom det ikke behagede hovedpersonen selv.

”Jeg er frygteligt ked af det, især da skaden opstod på så dum en måde. Skader kommer aldrig på et godt tidspunkt, men denne gang er det ekstra irriterende,” siger Tomasson til klubbens hjemmeside.

Kampene forløber således uden den populære Feyenoord-spiller, hvilket kan vise sig som et stort tab i kampen om de tre point. 32-årige Jon Dahl er noteret for 102 landskamp og 51 mål.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu