Наши партнеры

MenuLampard: Jeg vil være Chelsea-manager

Engelsk fodbold

Chelseas solide midtbanespiller, Frank Lampard, har efter eget udsagn planer om at blive manager, når han en dag har lagt støvlerne på hylden. Hans største ønske er, at træne netop Chelsea FC.

Chelsea-midtbanespilleren Frank Lampard overvejede kraftigt at forlade klubben sidste sommer, men han indså til sidst, at det ville være forkert, da hans hjerte fortsat bankede for klubben.

I dag er han af den opfattelse, at han er så stor en beundrer af klubben, at han har planer om at blive manager for Chelsea FC, når han er færdig med at tørne ud som fodboldspiller, hvilket han regner med bliver, når han er omkring 37 år.

Lampards fremtidsplan er, at tage en træneruddannelse sammen med anfører John Terry, som også skulle være interesseret i at blive manager om nogle år.

”Jeg er meget interesseret i trænergerningen i øjeblikket. For en del år siden, kunne jeg ikke se mig selv som manager, men eftersom jeg siden da har arbejdet med så mange dygtigere managere, er jeg parat til at forsøge det,” fortæller en ærlig Frank Lampard til The Times, og han fortsætter:

”Jeg har talt en del med John (Terry, red.) omkring mulighederne, og på nuværende tidspunkt ser det ud til, at vi vil tage træneruddannelsen sammen. Jeg ville elske at blive manager for Chelsea en dag. Det er en stor drøm, fordi jeg er så tæt knyttet til klubben, men jeg kan jo risikere, at John slår mig i kampen om trænersædet,” slutter han.

John Terry har spillet i Chelsea FC igennem hele sin karriere, mens Frank Lampard kom til klubben tilbage i 2001, hvor han skiftede fra West Ham.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu