Наши партнеры

MenuLahm ligner en færdig mand i München

Tysk fodbold

Efter lang tids tovtrækning mellem højrebacken og storklubben Bayern München, er kontraktforhandlinger brudt sammen. Bayern München trækker sit tilbud tilbage, hvilket gør, at Phillip Lahm frit kan skifte klub når hans kontrakt udløber til sommer.

Den 24-årige landsholdsback ser færdig ud i den sydtyske by. Kontraktforhandlingerne brød sammen, efter klubben trak sit tilbud tilbage. Lahm kan fra næste sommer se sig om efter en ny klub, hvilket garanteret er sød musik i ørene på de mange klubber, som igennem længere tid har haft interesse i Lahm.

Barcelona og Manchester United regnes for favoritter til at hente Phillip Lahm til klubben. Begge har gennem længere tid vist stor interesse i backen, og vil garanteret byde en ganske lukrativ kontrakt, for at få Lahms underskrift på papir.

Phillip Lahm er født og opvokset i Bayern og har desuden spillet hele sin karriere i Bayern München. Dog kun, hvis man udelader 2003/2004 og 2004/2005, hvor han var udlejet til VFB Stuttgart. Han har spillet 74 kampe for Bayern München og 53 for Stuttgart.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu