Наши партнеры

MenuLA Galaxy ude efter Figo

Andet fodbold

Luis Figo vælter sig i tilbud for tiden, Inter er interesseret i at beholde ham, efter hans kontrakt med arabiske Al-Ittihad ikke ser ud til at blive til noget, men også Beckhams kommende klub, Los Angeles Galaxy skulle være meget interesseret.

Den tidligere Real Madrid-spiller Luis Figo må være godt forvirret for tiden, først forlød det at han skulle skifte til arabiske Al-Ittihad, men da han mente, at de ikke havde overholdt de indgåede aftaler, ønskede han at få kontrakten annulleret. Dette er en sag som FIFA arbejder på i øjeblikket.

Efter denne udmelding kom hans nuværende klub Inter igen på banen og fortalte, at de gerne ville beholde den 34-årige portugiser endnu en sæson. Senest har David Beckhams kommende klub, Los Angeles Galaxy meldt deres interesse.

Den amerikanske klub Los Angeles Galaxy har i sinde at gøre fodbolden større i USA, derfor har man valgt at hente ikonet David Beckham til klubben, for derefter den portugisiske Abel Xavier og nu er man så ude efter endnu et ikon, Luis Figo.

”Vi ved, at Figo er på markedet, så vi følger situationen nøje. Hvis spilleren er interesseret i at prøve kræfter med ligaen i USA, så er vi klar til at hente ham,” sagde klubbens formand Alexi Lalas til avisen Diario de Noticias og tilføjede:

”Hovedformålet med MLS er at få ligaen til at blive en af de vigtigste i verden,” sluttede Lalas, der var landsholdsspiller for USA ved VM i 1994.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu