Наши партнеры

MenuKyniske Liverpool videre efter dramatisk kamp

Champions League

På forhånd var det ventet at Arsenal ville komme med 100 km/t og det skete så sandelig. Men det var ikke nok. I en høj dramatisk kamp vandt Liverpool 4-2.

I den første halve time lagde Arsenal et kolossalt pres på Liverpools mål, uden dog at komme til de helt store chancer i starten.

Efter 13 minutter gør Diaby efter et skud fra kanten af feltet uden chance for Reina. Efter målet fortsatte Arsenal med presset uden dog at komme til yderligere scoringer.

Efter en halvtimes spil har Liverpool hjørnespark, Arsenal spillerne har fokus på 2-metermanden Peter Crouch, så Sami Hypiä umarkeret stiger til vejrs og udligner til stor jubel på The Kop. Målet til hjemmeholdet på Anfield ændrede kampen i resten af første halvleg, efter Arsenal total havde domineret kampens indledning.

2. halvleg startede som lyn og torden da Peter Crouch efter 20 sekunders spil kom igennem Arsenals forsvar og fik sendt en kvalificeret afslutning af sted, som Almunia dog klarede rimelig nemt. Liverpool fortsætter sit pres, da Crouch efter 52 minutter efter lidt tilfældigheder for rettet et langskud af som Almunia ikke havde helt styr på, til Almunias held.

Efter 68 minutter gør vidunderbarnet, Fernando Torres det til 2-1 efter en lang aflevering som havner hos Torres, hvorefter Torres resolut sparker bolden ind!

Herefter handler Arsene Wenger hurtigt og sender efter 71 minutter både Van Persie og Theo Walcott på banen.

Efter cirka 75 minutter er Arsenal meget tæt på at score da Adebayor opfanger en aflevering og afslutter lige forbi målet.

Bedst som man tror at Liverpool sikkert vil gøre den hjem, så slår Arsenal kontra hvor Theo Walcott løber fra Liverpools forsvar og Adebayor score efter flot forarbejde af unge Walcott!

Minuttet efter Arsenals udligning begår Kolo Touré et straffespark da han går i ryggen på Ryan Babel. Gerrard udnytter sikkert straffesparket.

I overtiden cementer Babel sejren da Arsenal satser alt og Babel får derfor rimelig frit løb på et kontraangreb og afsluttede kynisk.

Dermed er Liverpool i semifinalen, hvor de møder Chelsea.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu