Наши партнеры

MenuKunsten at spare penge på tøj og udstyr til fodbold

Andet fodbold

Hvad enten du skal spille fodbold som barn eller voksen, så skal du have fat i alt det nødvendige tøj og udstyr til formålet. Vil du undgå at blive ruineret, så skal du vide lidt om, hvordan du kan spare penge på fodboldtøj og fodboldudstyr.

Tjekliste: Det skal du bruge, når du skal starte til fodbold

Det er ikke optimalt at spille fodbold i hverdagstøj – især ikke når der er udviklet både tøj og udstyr til fodboldsporten. Nedenstående liste giver dig et godt overblik over alt, hvad du skal bruge, når du skal starte til fodbold:

• Fodboldtøj (shorts, t-shirt, træningsjakke, træningsbukser m.fl.)

• Fodboldsko

• Fodboldstrømper

• Målmandshandsker (hvis du skal være målmand)

• Fodbold (så du kan øve dig hjemme i haven)

• Benskinner

Skal du købe det hele på én og samme gang, så kan det hurtigt gå hen og blive et dyrt indkøb. Selvom du skal bruge meget tøj og udstyr for at komme i gang, så skal du ikke lade dig skræmme. Der er nemlig meget af tøjet og udstyret, som du kan bruge i adskillige år uden at udskifte det.

Brug en rabatkode, hvis du bestiller online

Bestiller du fodboldtøj og fodboldudstyr online, så skal du sørge for at bruge en rabatkode, før du går videre til betalingssiden. Coupii.com er en portal, som informerer dig om de nyeste og bedste rabatkoder til over tusinde forskellige webshops. Såfremt du ikke kan finde en rabatkode til din foretrukne webshop, så skyldes det højst sandsynligt, at der ikke findes nogle gyldige rabatkoder i øjeblikket.

Du kan bruge en rabatkode til Unisport, hvis du vil handle på en af de mest besøgte webshops inden for fodbold og sport. Du kan købe alle former for tøj og udstyr, ligesom du kan spare penge, hvis du indløser din rabatkode.

Køb brugt og spar cirka halvtreds procent

Hvis du kun har få penge at gøre godt med, så kan du overveje at købe brugt, så du kan spare cirka halvtreds procent på tøj og udstyr til fodbold. Der findes rigtigt mange markedspladser – både online og offline – hvor du kan spare en mindre formue på fodboldtøj og fodboldudstyr.

Du kan skåne både økonomi og miljø ved at købe brugt, så hvorfor ikke benytte dig af muligheden? Besøger du en internetbaseret markedsplads, vil du erfare, at der er mange privatpersoner, der sælger tøj og udstyr til fodbold. Vil du undgå at blive snydt, så kan du med fordel aftale et fysisk møde med den pågældende sælger.

Lån af venner og bekendte

Det er en realitet, at der er rigtigt mange danskere, der ejer både fodboldtøj og fodboldudstyr, som de aldrig får brugt. Det er en kedelig realitet, da der helt sikkert er andre mennesker, der kan få glæde af tøjet og udstyret.

Vil du reducere dine udgifter, så kan du låne tøj og udstyr af venner og bekendte. Det kræver selvfølgelig, at du har nogle venner eller bekendte, der bruger de samme tøjstørrelser som dig. Selvom det ikke er sikkert, at du får held med at bruge dette tip, så kan du altid give det et skud.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu