Наши партнеры

MenuKronprinsen: Jeg er AGF-fan

Dansk fodbold

Danmarks kronprins Frederik lægger ikke skjul på, at han holder med AGF i tykt og tyndt, hvilket han også tidligere har fortalt FC Københavns boss Flemming Østergaard.

I eftermiddag mødes FC København og AGF i Parken, og her vil udeholdet have opbakning fra en prominent herre, som har fulgt holdet igennem en årrække.

Det drejer sig om Danmarks kommende konge, kronprins Frederik, som i et interview med B.T. forklarer, hvilket forhold han har til Århus-klubben. Hans store passion for klubben stammer tilbage fra hans studiedage i Århus, hvor holdet på daværende tidspunkt var at finde i den næstbedste række.

”Entusiasmen har holdt ved selv i den periode, hvor AGF spillede i en unævnelig liga, som ikke var Superligaen. Jeg er jo ikke bare sådan en medløbsfan,” forklarer kronprins Frederik til avisen.

FC Københavns boss, Flemming Østergaard, har tidligere undret sig over kronprinsens fascination ved AGF-mandskabet.

”Nogle gange har jeg også fortalt selveste Flemming Østergaard, at jeg holder med AGF. Så kigger han forfærdet på mig, men det står jeg ved. Nu må den gode sensommer være dem vel undt. Det er i hvert fald en god begyndelse,” fortæller tronarvingen.

Kronprins Frederik kan i øjeblikket glæde sig over, at AGF ligger på førstepladsen med SAS Ligaen med 10 point på kontoen efter fire spillerunder.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu