Наши партнеры

MenuKrohn-Dehli: Mit bedste valg

Dansk fodbold

I et interview taler Brøndbys Michael Krohn-Dehli ud om skiftet til Brøndby. Et skifte, han kalder den bedste beslutning i mange år.

Da Krohn-Dehli kom til Brøndby som femtenårig blev han betragtet som en temperamentsfuld spiller. Ikke desto mindre var han god nok til en kontrakt med hollandske Ajax Amsterdam. Hans daværende ungdomstræner, Danny Blind, gav ham lov til at skifte på en fri transfer til RKC Waalwijk.

Efter et år kom han tilbage til Ajax, hvorefter han samtidig lavede sin internationale debut for det danske landshold mod Liechtenstein den 11. oktober 2006. Efter vinterpausen havde Krohn-Dehli kun haft tre optrædener for Ajax og blev herefter udlejet til Sparta Rotterdam.

Den 29. august 2008 offentliggjorde Ajax, at Krohn-Dehli skiftede til Brøndby IF. To dage senere, den 31. august, fik Krohn-Dehli sin debut for Brøndby mod FCK. Kampen endte 1-0 til Brøndby.

Siden starten er der sket meget. Krohn-Dehli husker tilbage til sin tid som junior.

“Som juniorer skiftede Thomas Kahlenberg, Thomas Hansen, Ronnie Thygesen og jeg fra Hvidovre. Det var en let overgang, for vi blev taget godt imod,” fortæller Krohn-Dehli til Fodbold i Brøndby.

Krohn-Dehli erindrer videre.

“Vi kom bl.a. på ture til Tyskland, hvor vi spillede indendørs turneringer. Det var nogle sjove ture, hvor der blev lavet masser af ballade. Især Allan Olesen (nuværende SAS Liga-spiller i Randers, red.) var en rigtig spasmager. Det føltes bare rigtigt stort at komme på ture til udlandet.”

Krohn-Dehli fortæller også om sin tilbagekomst:

“Set i bakspejlet er skiftet til Brøndby min bedste beslutning i mange år! Jeg får spillet en masse fodbold og føler mig rigtig godt tilpas i klubben, der igen har taget godt imod mig. Og så er det en ekstra bonus, at jeg er blevet genforenet med nogle af de gamle fodboldkammerater. Stephan Andersen kender jeg fra ungdomstiden i Hvidovre og i Brøndby, “Duncan” var min holdkammerat på U21-landsholdet, og Kasper Lorentzen kender jeg helt tilbage fra tiden i min barndomsklub Rosenhøj. Vi nåede også at spille hold sammen indimellem, selv om han er et par år yngre end mig,” lyder det blandt andet fra den tilbagevendte midtbanespiller.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu