Наши партнеры

MenuKroatisk landstræner fortsætter på posten

Andet fodbold

Selvom Kroatien skuffende måtte forlade EM-slutrunden efter et nederlag til Tyrkiet i kvartfinalen, fortsætter den populære landstræner, Slaven Bilic, på landstrænerposten.

Det kroatiske landshold røg ud af EM efter et nederlag til Tyrkiet efter straffesparkskonkurrence. Landstræner, Slaven Bilic, var klar til at forlade sin post, men han har nu ombestemt sig.

”Da jeg så alle mine spillere græde i omklædningsrummet, tænkte jeg, at jeg havde fået nok af fodbold. Jeg besluttede at jeg helt ville opgive at være træner,” siger Bilic ifølge den engelske avis Daily Star.

”Jeg har besluttet, at jeg er nødt til at blive, og at jeg skal få os langt ved VM som muligt. Det er hvad jeg gerne vil gøre for mit land,” fortsætter den tidligere forsvarer.

I sin tid som landstræner for Kroatien har Bilic imponeret, og mange havde forventet, at han efter EM-slutrunden ville forsøge sig som klubtræner. Dette sker dog ikke lige med det samme.

”Jeg vil end ikke tænke på at blive klubtræner lige nu. Det er ikke noget jeg vil diskutere, og det er ikke noget, som vil ske på dette tidspunkt,” siger kroaten.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu