Наши партнеры

MenuKristensen tilbage mod Man. City

Dansk fodbold

FC Midtjyllands angriber, Frank Kristensen, bliver overraskende klar til morgendagens returmøde mod Manchester City i UEFA Cup-kvalifikationskampen.

FC Midtjyllands cheftræner Thomas Thomasberg råder nu over endnu en angriber til morgendagens UEFA Cup-kvalifikationsreturopgør mod Manchester City, idet Frank Kristensen er kommet sig efter en fire måneders skadespause.

”Ja, vi har Frank tilbage i truppen til Manchester City-kampen. Han spillede kamp for andetholdet tirsdag aften og slap igennem uden problemer, så han er klar. Ikke til en startplads, men måske til rollen som indskifter med 10-15 minutter, hvor han kan blive yderst værdifuld,” udtaler Thomas Thomasberg til sporten.dk..

”Frank har nogle færdigheder, der gør, at han er en trussel mod enhver. Især i luften er han uhyggeligt stærk. I SAS Ligaen finder man ingen med Franks dygtighed i luften, og her har selv Brede Hangeland haft problemer med Frank i luftduellerne. Selv de store City-forsvarere Richard Dunne og Tal Ben Haim er ikke bedre end Frank i luften, og hvis vi skal bombardere deres felt til sidst for en scoring, er han det perfekte våben at skifte ind,” fortæller han videre.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu