Наши партнеры

MenuKris Stadsgaard skifter til Rosenborg

Andet fodbold

Den danske forsvarsspiller, Kris Stadsgaard, har skrevet under på en fireårig kontrakt med Rosenborg BK.

Til alles overraskelse kom Kris Stadsgaard sammen med Mike Tullberg i sommers fra henholdsvis FC Nordsjælland og AGF til Reggina i Italien. Men som så mange gange før slog danskerne ikke til i det store, modbydelige udland, hvor Stadsgaard og Tullberg langsomt blev frosset ud af holdet.

Men selvom de, ligesom mange andre kolleger, som har prøvet lykken i udlandet, kunne have taget den nemme vej tilbage til Danmark, så skifter Stadsgaard nu istedet til norske Rosenborg, som mangler midterforsvarere.

Og selvom det måske lyder som et skridt ned ad rangstigen at tage fra Italien til Norge, så er Stadsgaard nok nærmere kravlet op ad den. Rosenborg BK er således den mest succesfulde skandinaviske klub internationalt og har flere gange været i Champions League. Noget som Stadsgaards tidligere klub, Reggina, kun kan drømme om.

Stadsgaards ambitioner er også klare:

“Jeg vil vinde titler og spille med Rosenborg i Europa, så hurtigt som muligt,” var hvad han sagde til klubbens hjemmeside.

Det norske og svenske transfermarked er stadig åbent, hvilket gør, at Stadsgaards skifte træder i funktion med det samme.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu