Наши партнеры

MenuKort nyt om Wiltord, Cicinho og Benfica

Andet fodbold

Vi bringer herunder tre korte nyheder om Sylvain Wiltord, Cicinho og Benfica.

Lyon-direktør: Wiltord bliver i Lyon

Sylvain Wiltord har tidligere været meldt på vej væk fra Lyon, men nu meddeler klubbens direktør, Bernard Lacombe, at Wiltord ingen steder skal.

”Der er to uger tilbage af transfervinduet, og det vil blive for vanskeligt at finde en erstatning med Wiltords kvaliteter. Hvis han skulle skifte klub, ville han kun skifte til Paris Saint Germain,” fortalte Lacombe ifølge DR-Sporten.

Cicinho på vej til Roma

Real Madrids brasilianske back Cicinho nærmer sig italienske Roma.

Først lød svaret på Romas forespørgsel på 80 millioner kroner for Cicinho, men siden da har kongeklubben sænket prisen til lidt over 60 millioner kroner. Den eneste faktor til at handlen ikke kan gå igennem kan være, at Roma har tænkt sig at leje brasilianeren i første sæson.

Benfica-profil tvivlsom til returopgøret mod FCK

Benficas forsvarsfyrtårn Luisao pådrog sig en muskelskade i gårsdagens Champions League-kvalifikationskamp mod FC København og er nu tvivlsom til returkampen.

Luisao har allerede taget konsekvensen og meldt afbud til Brasiliens landskamp mod Algeriet i næste uge, selvom han skulle nå at komme sig over skaden, er det tvivlsomt om han vil være i kampform til returopgøret i Parken den 29. august.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu