Наши партнеры

MenuKort nyt om Werder Bremen, Royal League og Everton

Andet fodbold

Vi bringer tre korte nyheder om Werder Bremen, Royal League og Everton.

Serbisk landsholdsspiller til Bremen

Det tyske hold Werder Bremen, der i den forgangne sæson vandt bronze i Bundesligaen, har hentet den serbiske landsholdsspiller Dusko Tosic i franske Sochaux. Klubben har betalt cirka 15 millioner kroner for serberen, som har skrevet under på en fireårig kontrakt.

Tosic ser frem til at udvikle sig i sin nye klub, og til at vinde nogle trofæer.

”Jeg har valgt Bremen, da jeg mener, at det er bedst for min udvikling. Jeg vil spille så mange kampe som muligt, kæmpe med om titler og få succes i Champions League,” sagde Tosic.

Royal League fortsat uden mediepartner

For tre år siden lagde SBS 250 millioner kroner på bordet for TV-rettighederne til Royal League. I februar valgte de så at bakke ud, og siden da, har man ledt efter en ny partner. Der er dog, selvom rettighederne har været i udbud siden maj, ikke fundet nogen ny medie-partner. Formand, Børge Bach, tror dog stadig på, at man vil finde en ny partner.

”Vi skulle jo meget meget gerne have en afslutning på situationen ultimo august. Således så klubberne kan blive orienteret, når man tænker på, at de norske og svenske klubber jo slutter turneringen allerede i starten af november måned,” sagde Børge Bach til TV 2 Sporten.

Baines valgte Everton

Leighton Baines, der længe har været en ombejlet herre, har endelig besluttet sig for, hvor han vil fortsætte sin karriere. Den nu tidligere Wigan-spiller skifter til Premier League-konkurrenterne fra Everton, som har smidt 55 millioner kroner på bordet.

22-årige Baines indrømmer, at det ikke var en nem beslutning at træffe, da han har haft seks gode år i Wigan.

”Jeg har haft seks fantastiske år hos Wigan, og det var virkelig en vanskelig beslutning for mig at forlade klubben, fordi den gav mig muligheden for at slå igennem i fodboldverdenen,” forklarede han til sin nu tidligere klubs hjemmeside.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu