Наши партнеры

MenuKort nyt om Valencia, Villarreal, Barcelona og AaB

Andet fodbold

Vi bringer fire korte nyheder om de tre spanske klubber Valencia, Villarreal og Barcelona samt danske AaB.

Del Horno vender hjem til Athletic Bilbao

Asier Del Horno skifter fra Valencia til sin tidligere klub Athletic Bilbao på en lejekontrakt, hvori Bilbao har føjet en option på at købe spilleren, hvis han genfinder sin form.

Den baskiske klub har i første omgang sikret sig Horno på en lejeaftale, men de har fået indføjet en købsoption på 22,5 millioner kroner i kontrakten. Prisen på Del Horno kan dog stige for baskerne helt op til 37,5 millioner kroner, hvis han genfinder sin form og spiller førsteholdskampe i lejeperioden.

Villarreal forstærker forsvaret

Villarreal har trods en storsejr på hele 3-0 på udebane mod Valencia valgt at forstærke sig med den spanske landsholdsback Ángel López. López tiltræder fra Celta Vigo, hvor Villarreal har købt ham for 45 millioner kroner.

26-årige Ángel López står indtil videre noteret for fire kampe for det spanske landshold. López har underskrevet en femårig kontrakt med de gulblusede.

Barcelonas stjerneangriber langtidsskadet

Barcelona må se bort fra Samuel Eto’o i mindst to måneder, eftersom camerouneren har pådraget sig en lårskade.

Den 26-årige landsholdsspiller blev skadet blot to minutter efter han var løbet på banen i catalanernes 5-0-sejr over de regerende Serie A-mestre Inter Milan i en venskabskamp på Nou Camp onsdag aften.

Eto’o må derfor sidde på tribunerne, når Barcelona skal spille store kampe i den hjemlige liga samt Champions League.

AaB’s Bræmer udlånes til Norge

AaB har udlejet angriberen Simon Bræmer til den norske klub Moss FK. Dette meddeler klubben i dag i en pressemeddelelse.

”Igennem en længere periode har Simon ikke været inde omkring vores førstehold, hvorfor vi har haft fuld forståelse for hans ønske om at prøve noget nyt,” fortalte AaB’s sportsdirektør Lynge Jakobsen.

”Da Moss samtidig opfyldte både vore og Simons betingelser, er skiftet blevet en realitet, og det passer os glimrende, at der ‘kun’ er tale om en lejeaftale, da vi stadig har en tro på, at Bræmer han komme tilbage på højt niveau,” tilføjede Lynge Jakobsen.

Simon Bræmer har foreløbig spillet 68 kampe og scoret 20 gange for AaB. Hans kontrakt med nordjyderne udløber den 31. december 2008.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu