Наши партнеры

MenuKort nyt om Toni, Zidan, Jensen og Skoubo

Andet fodbold

Vi bringer fire korte nyheder om Luca Toni, Mohamed Zidan, Claus Jensen og Morten Skoubo.

Luca Toni blev i dag præsenteret som Bayern Münchens nye angrebsforstærkning.

Ifølge klubbens hjemmeside må Bayern slippe omkring 82 mio. kr. for Toni, som har tilbragt sin tid i Fiorentina siden 2005, i disse to sæsoner er det blevet til 49 mål.

Mohamed Zidans fremtid er usikker efter Mainz’ nedrykning blev en kendsgerning. Den tyske klub HSV har ifølge tyske medier givet et bud på ca. 40 millioner kroner.

Ifølge tyske medier er han i meget tætte forhandlinger med HSV, det eneste der mangler nu er det obligatoriske lægetjek. Dette lægetjek fik egypteren i dag, og det bekræftes nu af Sport Bild, at han skal gennem en lyskenoperation før hans skifte til HSV kan falde på plads.

Ipswich-manager Jim Magilton skulle angiveligt være meget interesseret i at hente 30-årige Claus Jensen, når hans kontrakt med Fulham udløber til sommer.

”Ipswich er meget interesseret i Claus Jensen, men klubben er selvfølgelig lidt nervøs for hans mange skader gennem karrieren. Alligevel er han præcis den type, som Jim Magilton leder efter,” fortalte Derek Davis fra lokalavisen Ipswich Evening Star til B.T.

Landsholdsspilleren må dog se frem til et betydeligt lønningsfald, hvis han vælger at skifte til Ipswich, som endte på 14. pladsen i The Championship.

Morten Skoubo er indstillet på at blive, selvom hans klub Real Sociedad skulle rykke ned i den næstbedste række. Holdet har lige nu fire point op til redning med bare to runder igen.

”Som udgangspunkt bliver jeg i Real Sociedad. Når man har været så meget skadet som mig i denne sæson, så kan jeg altså ikke tillade mig den luksus at sige, at jeg ikke vil spille i den næstbedste række. Lige nu handler det udelukkende for mig at komme til at spille fodbold igen, og jeg har det jo egentligt ret godt hernede,” sagde Morten Skoubo til B.T.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu