Наши партнеры

MenuKort nyt om Tevez, Mascherano, Poulsen og Sørensen

Andet fodbold

Vi bringer tre korte nyheder om Tevez og Mascherano, Christian Poulsen og Thomas Sørensen.

Tevez og Mascherano risikerer fem års fængsel

Werder Bremens Carlos Alberto mistænkes for massiv skatteunddragelse i sin tid i den brasilianske klub Corinthians. Det kom frem i går, og ifølge de to brasilianske aviser O Estado og Folha er Manchester Uniteds Carlos Tevez og Liverpools Javier Mascherano, der tidligere har spillet i Corinthians, ligeledes under mistanke.

Denne skatteunddragelse er eftersigende sket ved, at spillerne har fået sat en del af deres løn ind på en hemmelig konto i Schweiz uden om de brasilianske myndigheder. Dette kan give helt op til fem års fængsel.

Poulsen afviser et skifte til Manchester City

Den engelske Premier League-klub Manchester City skulle ifølge engelske medier være interesserede i at hente Christian Poulsen til klubben i vinterpausen. Dette rygte afviser danskeren dog.

”Jeg er glad i denne klub og for byen. Jeg har to år tilbage af min kontrakt og tanken om at forsvinde fra klubben har endnu ikke strejfet mig,” sagde Poulsen ifølge Sporting-life til Radio Sevilla.

”Hvis jeg spiller her, og vi vinder titler, så kan jeg ikke forstå, hvorfor jeg skulle være interesseret i forandringer,” sluttede Poulsen.

Sørensen vil ikke væk fra Villa

Thomas Sørensen, der mens han har siddet ude med en skade har mistet sin plads i Villa-målet til Scott Carson, er rasende efter han i de seneste par dage er blevet rygtet væk fra Aston Villa. Til klubbens hjemmeside fastslår den danske keeper, at han ønsker at blive i Villa og kæmpe for pladsen i målet.

”De historier får mig til at se ud, som om jeg har givet op, og ikke er klar til at kæmpe for min plads. Det er sludder. Overordnet set har jeg slet ikke været klar til at spille, så manageren har slet ikke været tvunget til at vælge mellem os,” sagde Sørensen til Aston Villas hjemmeside.

”Nu er jeg klar igen og kan give manageren et valg. Jeg har fortalt alle i Aston Villa, at jeg er klar til at kæmpe for min plads.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu