Наши партнеры

MenuKort nyt om Terry, United og Mourinho

Andet fodbold

Vi bringer tre korte nyheder om John Terry, Manchester United og Jose Mourinho.

Terry ude i fire uger

Chelsea må undvære forsvarsgeneral John Terry i starten af denne sæson. Englænderen pådrog sig en skade i knæet til lørdagens træning. Det ventes af Terry må sidde ude i fire uger, inden han igen er klar til kamp for Chelsea, som i den nye sæson skal forsøge at vinde mesterskabet tilbage.

Terry måtte i første omgang se dagens Community Shield-kamp mod Manchester United fra sidelinjen, men han ventes heller ikke at blive klar til landskampen mellem England og Tyskland i slutningen af denne måned.

Manchester United vandt Community Shield

Manchester United sikrede sig i dag sæsonens første titel, da holdet mødte sidste års FA Cup-vindere Chelsea i Community Shield-kampen. Kampen endte efter ordinær tid 1-1, ved scoringer af Ryan Giggs og Chelseas nyerhvervelse Florent Malouda.

Kampen måtte derfor ud i straffesparkskonkurrence, og her fik United-keeper Edwin Van der Sar en vigtig rolle. Han reddede nemlig de tre første skud fra Claudio Pizarro, Frank Lampard, og Shaun Wright-Phillips, og da Rio Ferdinand, Michael Carrick og Wayne Rooney alle scorede for United, var sejr en realitet.

Chelsea-træner stolt af sit hold

Nederlaget i Community Shield-kampen mod Manchester United var ikke noget, som Chelsea-træner Jose Mourinho var ked af. Hans hold er nået præcist så langt som de skal på nuværende tidspunkt, og han mener, at holdet gjorde hvad de kunne, og ikke kunne have gjort det bedre på nuværende tidspunkt.

”Jeg kunne ikke være gladere med denne gruppe spillere, en gruppe der ikke var forberedte på at spille denne kamp og først fik af vide i går nat, at de skulle spille med dette hold og denne strategi,” sagde træneren til Sky Sport efter kampen.

Han mener ikke, at hans hold fortjente at tabe efter straffesparkskonkurrence, og mener godt, at Chelsea kunne have vundet kampen i den ordinære tid.

”Jeg syntes de gjorde det rigtig godt. Vi kender vores begrænsninger, men jeg syntes, vi kontrollerede kampen, og havde vores chancer til at score.”

”Jeg syntes ikke, at drengene fortjente at tabe på straffe, men sådan er fodbold,” sagde han til TV-kanalen efter kampen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu