Наши партнеры

MenuKort nyt om Sevilla, Roma og Morten Olsen

Andet fodbold

Vi bringer tre korte nyheder om Sevilla, Roma og den danske landstræner Morten Olsen.

PSV-angriber til Sevilla

Den 23-årige angriber, Arouna Koné, skifter tilværelsen i hollandske PSV Eindhoven ud med en ny i den spanske klub Sevilla. Christian Poulsens klub har købt angriberen, der nåede at score 21 mål i sine 55 ligakampe i løbet af to sæsoner for den hollandske klub.

I Sevilla kommer Koné til at kæmpe med Frederic Kanoute, Luis Fabiano og Alexandr Kerzhakov om en plads i angrebet.

Portugisisk talent til Roma

Den portugisiske U/21-landsholdspiller Artunes skifter på en lejekontrakt til den italienske klub Roma. Imponerer den unge kantspiller vil Roma kunne hente portugiseren til næste sommer for småpenge.

For at der skulle være plads til Artunes i truppen har klubben sendt deres egen spiller, Aleandro Rosi af sted til Chievo. Rosi, der ligesom Artunes også spiller på kanten, skal nu vise sine kvaliteter i Serie B.

Morten Olsen vil blive i landstræner-sædet til 2010

Den danske landstræner Morten Olsen vil selvom et ikke lykkedes for ham og Danmark at kvalificere sig til EM blive på posten som dansk landstræner indtil hans kontrakt udløber i 2010. Dette viste Olsen, da han for nylig afslog et stort tilbud fra en unavngiven klub.

”Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg sidste uge fik det største økonomiske tilbud, jeg nogensinde har fået som klubtræner. Og det har jeg sagt nej til,” sagde Morten Olsen ifølge TV2 Sporten.

Olsen ville ikke afsløre hvorfra det gode tilbud kom. Han slog samtidig fast, at han aldrig har overvejet at kvitte jobbet som landstræner for Danmark på noget tidspunkt.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu