Наши партнеры

MenuKort nyt om Schmeichel, Navarro og Chelsea

Andet fodbold

Vi bringer tre korte nyheder om danske Kasper Schmeichel, spanske David Navarro og engelske Chelsea.

Kasper Schmeichel beholder pladsen i City-målet

Kasper Schmeichel overtog pladsen fik sin debut for Manchester City fra første runde af Premier League, eftersom holdets normale førsteholdsmålmand, Andreas Isaksson, havde pådraget sig en skade.

Pladsen har Schmeichel beholdt lige siden, og meget tyder på, at han nu er klubbens manager, Sven-Gören Erikssons førstevalg.

”Nu er det nok Kasper, som, til at begynde med, kommer til at fortsætte, i og med at han har været fejlfri i de kampe, han har spillet. Alt taler for det,” udtalte den tidligere FCK-træner, Hans Backe, som nu er assisterende træner i Manchester City til svenske Expressen.

”Han har gjort det godt. Jeg skal forsøge at erobre pladsen tilbage. Nu gælder det bare om at gøre det godt fremadrettet. Jeg vil spille så hurtigt som muligt, og så får vi at se, hvornår det sker. Hvis det sker,” fortalte Isaksson.

Navarro tilbage efter sin seks måneders karantæne

Den spanske forsvarsspiller David Navarro, der i denne sæson blevet udlejet til Real Mallorca fra Valencia kan nu vende tilbage på fodboldbanen efter seks måneders karantæne.

Spanieren modtog sin lange karantæne efter skandalekampen mod Inter Milan i Champions League-opgøret, hvor Navarro under tumult på banen løb ind på banen fra sin plads på bænken og slog Inters Burdisso.

”Jeg ved at hvad jeg gjorde var forkert, og jeg har bødet for det. Nu da min karantæne er overstået kan jeg smile igen,” udtalte Navarro til AS.

Mallorca skal i deres kommende kamp møde Villarreal, hvor det endnu er usikkert om Navarro er udtaget, eftersom han ikke er i kampform.

Chelsea henter målmandstalent

Chelsea har købt Millwalls unge målmand Sam Walker, der blot er 15 år gammel. Chelsea må punge ud med to millioner kroner for Walker.

Walker, der er 1,98 meter høj starter på Chelseas ungdomsakademi. Walkers afgang skulle ifølge engelske medier få Millwall til at lukke klubbens ungdomskampe for talentspejdere, der ikke på forhånd har kontaktet klubben. Dette sker, så talenterne ikke flyver ud af hænderne på Millwall.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu