Наши партнеры

MenuKort nyt om Ronaldo, Olsen, Foldgast og Thygesen

Andet fodbold

Vi bringer fire korte nyheder om Ronaldo, Christian Olsen, Peter Foldgast og Mikkel Thygesen.

Dopingsøgelyset rettet mod Ronaldo

Den Italienske Olympiske Komité er i øjeblikket ved at kigge nærmere på den behandling som AC Milan-stjernen, Ronaldo, modtog i sit hjemland Brasilien.

Ronaldo skulle efter sigende have fået en genetisk behandlingsmetode, som gennem et naturligt protein stimulerer cellerne til at vokse hurtigere end normalt, og dermed gøre, at man hurtigere kan komme sig over sin skade. Denne metode er ulovlig i Italien, hvilket milaneserne var helt klar over, da de sendte angriberen hjem.

Nu venter man på flere oplysninger i sagen før komiteens antidopinganklager vil foretage det næste skridt i sagen.

Angrebsjoker forlænger med FCM

FC Midtjyllands lynhurtige angrebsjoker, Christian Olsen, der senest har udmeldt, at han krævede mere spilletid i klubben, har nu i mellemtiden forlænget sin kontrakt med SAS Liga-topholdet, så den løber frem til 2010.

”Jeg ved godt, at jeg selv var ude og sige, at jeg ikke mente, at jeg spillede nok. Men alt i alt er FCM et fantastisk sted at være, og det er hovedårsagen til, at jeg har valgt at forlænge,” sagde Olsen til klubbens hjemmeside.

Den 23-årige angriber har foreløbig nettet 15 gange i sine 38 optrædener.

Foldgast klar til SAS Liga-fodbold om en måned

Peter Foldgast gjorde i weekenden comeback på AGFs reservehold. Nu lyder vurderingen, at der vil gå en måned før han atter kan tørne ud for klubbens førstehold i SAS Ligaen.

Foldgast er slet ikke i form endnu, derudover er Dioh Williams blevet indkøbt som makker til Peter Graulund.

”Her i starten får Williams nok pladsen. Jeg har set nogle videoklip med ham, og han ser godt nok imponerende ud, så jeg vil ikke blive overrasket, hvis han starter som Graulunds makker. Der kommer jo nok til at gå en måneds tid, før min kondition er helt klar til superligaen, men til den tid bliver pladsen også min,” sagde Foldgast til JP Århus.

Udover Williams må Foldgast også kæmpe om de eftertragtede angrebspladser med holdets nyindkøbte Garra Dembele.

Der sås tvivl om Thygesens skadesperiode

FC Midtjyllands midtbaneprofil, Mikkel Thygesen, brækkede i sidste uge et ribben, men det er endnu uvist, hvor længe skaden holder ham ude.

”Der er lidt tvivl om, hvor længe han er ude. Der snakkes om alt mellem to og så seks til otte uger. Det er klart, at hvis det er seks-otte uger, så er det et kæmpe tab for os,” udtalte træner Erik Rasmussen til bold.dk.

Ifølge klubbens fysiske træner, Lars Raundahl Rasmussen, vil klublæge Jan Hede i dag kigge nærmere på røntgenbilleder af Thygesens ribben, hvorefter man i morgen vil være i stand til at komme med en endelig udmelding.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu