Наши партнеры

MenuKort nyt om Reina, Brøndby, Bisgaard og AaB

Andet fodbold

Vi bringer fire korte nyheder om Reina, Brøndby, Bisgaard og AaB.

Reina forlænger med Liverpool

Jose Reina har skrevet under på en kontrakt med Liverpool, der løber frem til 2012.

”Det har hele tiden været min ambition at skrive under, for det er en god klub og jeg ser fremt til at være en det af et meget ambitiøst og attraktivt projekt,” sagde Reina ifølge BBC.

Manager Rafael Benitez var tydeligvis også meget glad for at beholde sin spanske målmand.

”Pepe’s (Reina, red.) statistik i Liverpool er rigtig god. Han er en af de bedste i verdens,” sagde Benitez om målmanden.

Brøndby jagter Vejle-profil

Steffen Kielstrup har ifølge Vejle Amts Folkeblad fået indført en nedrykningsklausul, som betyder at han kan forlade klubben billigt.

Vejles talentchef Lasse Christensen har dog ikke hørt noget fra Brøndbys interesse, dog kan han fortælle, at FC Midtjylland har været interesseret klubbens talentfulde Brian Nielsen.

”Allerede da vi hentede Brian (efteråret 2005, red.), var FC Midtjylland inde i billedet,” sagde Lasse Christensen til Vejle Amts Folkeblad.

Bisgaard afviser RFC i stedet forhandler han nu med OB

Først så det ud til at Morten Bisgaard skulle til Randers FC, men nu vil han alligevel ikke til Randers, og det er man dybt utilfreds over i klubben.

”Vi er, eller skal vi sige var, enige med Bisgaard om en to-årig aftale. Alle krav er og var opfyldt. Kun underskriften manglede,” sagde Randers-direktør Jacob Nielsen til Randers Amts Avis.

Ifølge ham er det Bisgaards agent, Mads Vinther, der pludselig spiller dobbeltspil, da de ifølge avisens oplysninger nu forhandler med OB, dette vil Bisgaard dog ikke bekræfte.

”Jeg har ingen kommentarer. Ikke nyt fra mig. Det får jeg ikke noget ud af,” sagde Bisgaard.

AaB forlænger med Suni Olsen

Suni Olsen og AaB er blevet enige om en kontrakt, som nu løber for den kommende sæson 2007/2008.

”Suni er en rigtig god spiller, hvilket han senest har bevist med to flotte indsatser på det færøske landshold i kampe mod Italien og Skotland,” udtalte Lynge Jakobsen til klubbens hjemmeside.

”Hans potentiale er meget stort, og kan vi blot holde ham fri for skader, er der slet ingen tvivl om, at han har niveau til at begå sig fuldt ud i SAS Ligaen,” vurderede Lynge Jakobsen.

Suni Olsen kom til AaB tilbage i 2005, og i sine 31 kampe for de rød-hvide har han formået at score fire mål.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu