Наши партнеры

MenuKort nyt om Real Madrid, Liverpool, Laudrup og Tembo

Andet fodbold

Vi bringer fire korte nyheder om Real Madrid, Liverpool, Laudrup og Tembo.

Real Madrid vil af med Cassano

Kongeklubben har ikke tænkt sig at bruge italienske Antonio Cassano i næste sæson, derfor prøver Real Madrid ifølge AS, at presse Cassano til at bryde sin kontrakt.

Efter Capellos fyring, har Cassano nu ingen venner tilbage i Real. Hovedstadsklubben har forsøgt at sælge det italienske problembarn, men ingen er interesseret i at skrive kontrakt med ham. Real Madrid-ledelsen er ikke interesseret i at fyre ham, da de så skal tunge ud med omkring 100 mio. kroner i kompensation til italieneren.

Derfor forsøger klubben med alle midler at få Cassano til at bukke under og selv bede om at få kontrakten sagt op. Dette gøres ved at nægte ham adgang til klubbens træningsanlæg, mens holdet er på træningslejr. Cassano har dog ikke tænkt sig at give op, derimod vil han efter deres pres nu overveje at sagsøge klubben.

Liverpool præsenterer stadionplaner

Liverpool præsenterede i middags planerne for deres nye stadionprojekt i Stanley Park, og valgte samtidig at aflevere byggeansøgningen til kommunen.

I dag kunne Liverpool afsløre, at de vil bygge et nyt kæmpestadion, som vil komme til at koste mere end tre milliarder kroner. Den legendariske Kop-tribune, vil få en kapacitet på hele 18.000 tilskuerpladser.

Den samlede kapacitet vil løbe op på 60.000 tilskuere, dette tal vil dog blive meget højere senere hen, man har nemlig besluttet, at stadionet skal bygges sådan, at denne kan udvides yderligere i takt med byen forbedrer den trafikale infrastruktur. Stadionet skal efter planerne står færdigt i 2010.

Laudrup får selskab af sin søn i Getafe

Ifølge Tipsbladet følger Andreas Laudrup sin fars fodspor, og starter sin spanske karriere i Getafe.

Modsat sin storebror Mads, som blev i F.C. København, tog Andreas Laudrup med resten af familien til Spanien, hvor det er meningen, at han nu skal være en del af Getafes juniorhold.

16-årige Andreas Laudrup, som i foråret havde græsgange i Lyngby, skulle også have modtaget et tilbud fra den største Madrid-klub, Real Madrid, men efter en fælles beslutning ender han i første omgang i sin fars klub.

Andrew Tembo forlader Danmark

Efter et ti sæsoners langt ophold i Danmark, har den tidligere OB’er Andrew Tembo valgt at fortsætte karrieren i finsk fodbold.

Tembo blev sammen med sin zambianske landsmand Mwape Miti næsten en legendarisk duo gennem deres niårig lange ophold i OB, inden de sidste sommer valgte at gå hver til sit og forlade den fynske klub. Tembo valgte at forsætte i Danmark hos 1. divisionsklubben Ølstykke, men nu har Tembo efter ti sæsoner valgt at forlade Danmark.

Ifølge Bold.dk er den snart 36-årige midtbanespiller inviteret til prøvetræning hos den finske klub IFK Mariehamn, der har behov for at få en række forstærkninger til midtbanen ind i truppen hurtigst muligt.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu