Наши партнеры

MenuKort nyt om Real Madrid, FC Midtjylland og Shevchenko

Andet fodbold

Vi bringer tre korte nyheder om den spanske storklub Real Madrid, klubben fra det midtjyske, FC Midtjylland, og ukraineren Shevchenko.

Real Madrid og FCM endnu ikke enige om Simon Kjær

Real Madrid og FC Midtjylland er endnu ikke blevet enige ved forhandlingsbordet omkring midtjydernes talentfulde forsvarer Simon Kjær.

Uenigheden ligger i, at Real Madrid endnu ikke har lagt det beløb på bordet, som FC Midtjylland forlanger. Der skulle angiveligt være en million kroner mellem de to parter. Ulvene kræver 7,5 millioner kroner.

Sportsdirektøren i Real Madrid, Miguel Angel Portugal, er dog stadig fortrøstningsfuld.

”Vi er i øjeblikket ikke enige, men det kan hurtigt ændre sig. Vi satser på, at Simon meget snart bliver Real Madrid-spiller. Han er et fantastisk talent, som vil få optimale forhold til at udvikle sig,” fortalte Portugal til B.T.

FCM-joker har mistet tålmodigheden

FC Midtjyllands unge målmaskine, Christian Olsen, er træt af at fungere som joker på førsteholdet, derfor er han ved at miste tålmodigheden med klubben.

Christian Olsen, der blev hentet hos Middelfart, der spiller i Danmarksserie-klubben sidste sommer, bliver skiftet ind kamp efter kamp og scorer for FCM, men nu forlanger den unge spiller at blive fast mand på holdet, hvis dette ikke sker, vil han kræve at blive solgt.

”Jeg giver det, det halve år her, og så vil jeg enten videre eller også vil jeg spille. Jeg udvikler mig kun som fodboldspiller ved at spille, og det gør jeg ikke i øjeblikket, så jeg er så småt begyndt at overveje min fremtid,” sagde Christian Olsen til gratisavisen 24 Timer

Shevchenkos tidligere klub vil leje ham

Andrej Shevchenko har ikke formået at få den succes, som mange havde forventet. Han har været hårdt plaget af skader i starten af denne sæson, og når han endelig melder sig klar, står både Didier Drogba og Salomon Kalou foran ham i køen om spilletid.

Nu forsøger Shevas tidligere klub, Dinamo Kiev, at leje angriberen væk fra Chelsea.

”Jeg har bedt Shevchenko spørge Chelsea-ledelsen om lov til at blive udlånt til os. Jeg vil betale hans løn, men den overgangssum Chelsea betalte Milan, får de ikke igen,” skriver Kievs præsident, Igor Surkis, på klubbens hjemmeside.

Der ryger årligt 75 millioner kroner ind på Shevchenkos konto.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu