Наши партнеры

MenuKort nyt om Perez, Nesta og Manchester City

Andet fodbold

Vi bringer tre korte nyheder om Kenneth Perez, Alessandro Nesta og Manchester City.

Kenneth Perez skadet i Eindhoven

Under træningen i sin nye klub var Kenneth Perez så uheldig, at han kom til skade med sit venstre knæ. Det er så alvorligt at danskeren i morgen skal til nærmere undersøgelse på et hospital.

Perez skiftede for nyligt til PSV Eindhoven fra rivalerne Ajax Amsterdam, og han får altså ikke lige den bedste start i sin nye klub. Det kunne ligne et forstrakt ledbånd, men torsdag vil nærmere undersøgelser vise om dette er rigtigt.

Nesta takker af på landsholdet

Alessandro Nesta, som var med til at sikre Italien verdensmesterskabet, har nu valgt at kvitte landsholdet. Nesta har optrådt 78 gange i den azurblå trøje, men mener ikke længere, at han kan klare både klubhold og landshold på så højt et plan.

”Jeg er ked af det, men jeg kan ikke blive ved med at spille så mange kampe. Hvis jeg skal holde på dette niveau, må jeg spare mig lidt,” sagde Nesta ifølge Channel 4.

Forsvarsspilleren er en af de bærende kræfter på AC Milans hold, og kan derfor se frem til mange optrædener på det italienske storhold i den nye sæson.

Manchester City henter angriber og forsvarsspiller

Manchester City har været ude og lufte pengepungen en gang. En ny angriber er sikret, og en forsvarsspiller skulle være tæt på et skifte.

Først blev Fiorentinas bulgarske angriber, Valeri Bojinov, præsenteret i klubben. City har betalt omkring 62 millioner kroner for angriberen, som aldrig rigtig nåede at slå igennem i Fiorentina. Det skal han nu forsøge at gøre bedre i England og Manchester City.

Den kroatiske forsvarsspiller Vedran Corluka, som spiller i hjemlandet for klubben Dinoma Zagreb, skulle ifølge engelske medier være noget til enighed med City.

De to klubber er angiveligt nået til enighed om en pris på omkring 96 millioner kroner.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu