Наши партнеры

MenuKort nyt om Parma, Aston Villa og Atletico Madrid

Andet fodbold

Vi bringer tre korte nyheder om klubskifter hos henholdsvis Parma, Aston Villa og Atletico Madrid.

Parma henter angriber hjem igen fra City

Bernardo Corradi, der tidligere har været lånt ud til Parma, dengang han slog sine folder i spanske Valencia, er igen lånt ud til den italienske klub. Han er et godt stykke fra pladsen som startende angriber hos en af sæsonens overraskelser Manchester City. Det har fået klubben til at leje den høje italienske angriber ud til Parma.

Den 31-årige angriber har indgået en etårig låneaftale med Parma, hvor han tidligere har haft succes.

Corradis storhedstid var tilbage i Lazio, hvor han fra 2002 til 2004 scorede 23 mål. I denne periode var Corradi samtidig også så godt som fast mand på det italienske landshold.

Aston Villa henter Davies

I dag fik Aston Villa endelig en aftale med West Bromwichs eftertragtede midterforsvarer Curtis Davies på plads. Han vil i resten af denne sæson spille på hold sammen med Martin Laursen på en låneaftale i Villa.

Med i aftalen er der lavet en købsoption således at Aston Villa vil kunne købe 22-årige Davies, hvis de skulle ønske dette, når hans kontrakt udløber igen efter denne sæson.

Skiftet, der længe har været på vej, betyder at Martin Laursen nu får ekstra svært ved at spille sig til en plads på holdet i Aston Villa.

Barca-spiller skifter til Madrid

FC Barcelonas Thiago Motta er nået til enighed med Atletico om en etårig kontrakt. Midtbanespilleren er nu blot et lægetjek fra et skifte.

Efter Yaya Toure blev hentet til Barcelona denne sommer er der ikke længere brug for brasilianeren i klubben, og han har derfor forsøgt at finde sig en ny klub. Dette er nu lykkedes, og Motta vil i weekenden gennemgå det obligatoriske lægetjek i Madrid.

Går alt som det skal vil han kunne blive præsenteret i Atletico-trøjen på mandag.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu