Наши партнеры

MenuKort nyt om Olsen, Sørensen, Ronaldo og Christiansen

Andet fodbold

Vi bringer fire korte nyheder om Morten Olsen, Thomas Sørensen, Ronaldo og Jesper Christiansen.

Olsen tror stadig på EM-kvalifikation

Danmark indtager i øjeblikket en fjerdeplads i EM-kvalifikationens gruppe F, fem point fra en anden plads, der giver adgang til det varme selskab. Med store nationer som Sverige og Spanien ser det meget svært ud, men landstræneren bevarer fortsat optimismen.

”Vi har gjort det før. Det er muligt, hvis vi kommer ind i en god stime. Og som vi ser, er der ikke så stor forskel i kampene. Jeg tror ikke, den sidste overraskelse er sket i vores gruppe, men den skal ikke komme fra vores side. Det har vi ikke råd til. Vi skal vinde resten af kampene, og det er også det, vi satser på,” udtalte Morten Olsen til TV2.

”Selvfølgelig er det bekymrende, at vi ikke scorer. Vigtigere er det så igen, at vi får chancerne … Så længe holdet producerer chancerne, så skal man ikke være bange. Så handler det bare om på dagen lige at finde formen, sluttede Olsen.

Sørensen klar til lønnedgang ved klubskifte

Den danske landsholds målmand, Thomas Sørensen, har endnu ikke fået tilbudt en ny kontrakt af Aston Villa, hvorfor han nu er parat til en lønnedgang for at få spilletid andetsteds.

”For mig er det vigtigst at spille, og jeg ville aldrig vælge en god lønning frem for det sportslige. Så hvis det kræver en lønnedgang for at finde den helt rigtige klub, hvis det kommer så vidt, og jeg ikke kommer til at spille mere for Villa, så er jeg parat til det,” fortalte Sørensen til B.T.

”Jeg har ikke villet råbe højt i aviserne, men ville lade min indsats på banen tale. Jeg føler, at jeg havde noget at bevise over for folk, både hvad angår landsholdet og Aston Villa, og det gjorde jeg. Men jeg har aldrig følt, at jeg har spillet mig af holdet, hverken her med Morten Olsen eller i Aston Villa,” sagde Sørensen.

Thomas Sørensen, der stod en fremragende mod Sverige, får endnu en chance i målet på onsdag, når Danmark tager imod Liechtenstein.

Ronaldo ude i en måned

AC Milans brasilianske angriber Ronaldo, har grundet en lårskade endnu ikke spillet for Milano-klubben i denne sæson. Nu tyder meget på, at der kan gå helt op til en måned før brasilianeren igen kan husere i front.

”Vi tog fejl i den første diagnose. I starten af næste uge skulle vi gerne vide mere, men jeg tror han vil være i stand til at spille om en måneds tid,” sagde den hovedansvarlige for Milans lægestab, Jean Pierre Mersseman, til den italienske avis La Gazetta dello Sport.

Ronaldo bliver i øjeblikket behandlet af den brasilianske landsholdslæge, Jose Luis Runco. Han ventes tilbage i Milano på onsdag.

Jesper Christiansen vil blive undersøgt i dag

Jesper Christiansen vil i dag blive undersøgt for den skade, der tvang ham til at forlade landsholdslejren, og vige pladsen i målet mod Sverige til Thomas Sørensen.

Han har pådraget sig en skade i albuen. Skaden holder ham også ude i onsdagens opgør mod Liechtenstein.

”Jeg havde søndag lejlighed til at se på albuen. Men det er endnu for tidligt at sige, hvad der er sket i albuen. Det kan være alt fra en betændelsestilstand til et træthedsbrud,” fortalte FC Københavns klublæge, Frank Odgaard, ifølge Ekstra Bladet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu