Наши партнеры

MenuKort nyt om Mourinho, Hiddink og Laudrup

Andet fodbold

Vi bringer tre korte nyheder om de tre trænere Jose Mourinho, Guus Hiddink og Michael Laudrup.

Mourinho rasende over offside-kendelse

Chelsea måtte på hjemmebane nøjes med skuffende 0-0 mod Blackburn. I anden halvleg fik hjemmeholdets Salomon Kalou ellers sendt bolden i mål, men målet blev ikke godkendt, da linjevogteren mente, at der var offside.

Efterfølgende viste TV-billeder at kendelsen var meget tvivlsom, og Chelsea-manager Jose Mourinho viste også sin utilfredshed med kendelsen i et interview efter kampen.

”Vi scorede et fremragende mål. Kun linjevogteren ved, hvorfor han annullerede det,” sagde en ophidset Mourinho.

”Jeg fortalte linjevogteren, at jeg venter på, han ringer og siger undskyld.”

Hiddink forlænger kontrakten

Landstræneren for det russiske landshold, hollænderen Guus Hiddink, blev inden Ruslands kamp mod England i onsdags enig med forbundsledelsen og en kontraktforlængelse.

”Jeg lagde ikke skjul på, at jeg gerne ville fortsætte i jobbet. Siden dag et har jeg nydt at være landstræner for Rusland, nydt at bo i Moskva og nydt at arbejde med russiske spillere,” fortalte Hiddink til Sky Sports.

Hiddink, hvis kontrakt nu løber frem til 2010, ser med glæde på fremtidsmulighederne med det russiske landshold.

”Jeg tror på, vi er i gang med at opbygge et nyt hold, og det er meget vigtigt at fortsætte denne proces. Jeg ser frem til at opnå resultater med Rusland,” udtalte Hiddink, mens han slog fast, at han bliver på posten selvom holdet ikke skulle kvalificere sig til EM i 2008.

Laudrup glad for pause

I 2006 forlod Michael Laudrup Brøndby, og først denne sommer vendte han tilbage i trænersædet for en ny klub, da han tog over i den spanske klub Getafe. Laudrup var glad for denne pause.

”Jeg savnede overhovedet ikke de daglige rytmer og trænerjobbet. Det var et dejligt afbræk i forhold til, hvis jeg var kommet direkte fra Brøndby og så herned,” sagde Michael Laudrup i dagens B.T.

Han fik ideen med en pause fra kollegaer, der selv havde gjort det samme.

”Jeg mødte også nogle toptrænere, som havde gjort det samme. Deres råd var, at hvis jeg ville være træner over en længere periode, så skulle jeg gøre det engang imellem. At det er sundt. Det kan jeg kun skrive under på,” sagde Laudrup til avisen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu