Наши партнеры

MenuKort nyt om Man. City, Inter, Real Madrid og Tullberg

Andet fodbold

Vi bringer fire korte nyheder om Manchester City, Inter Milan, Real Madrid og Mike Tullberg.

Man. City-udrensning på vej

Manchester City med Sven-Göran Eriksson i spidsen har været meget aktive i dette transfervindue. Det betyder, at Eriksson også har tænkt sig, at skille sig af med dem, som han ikke ser nok potentiale i, hvilket sandsynligvis vil betyde, at profiler som Darius Vassell, Bernardo Corradi og Georgios Samaras kan være på vej væk.

”Jeg har talt med nogle af de spillere, som stadig er på kontrakt, men som ikke er inde omkring førsteholdstruppen. Man er nødt til at være fair overfor dem og fortælle dem, at de ikke skal regne med at få særlig megen spilletid her. Hellere afsløre det for dem nu end vente til jul,” udtalte City-manageren ifølge sportinglife.com.

”Der florerer en masse rygter, ikke blot om Darius Vassell, men også om en række andre spillere, indrømmer Eriksson og fortsætter, – Der er tre eller fire spillere som i øjeblikket forhandler med andre klubber, og jeg er sikker på, at der snart sker noget.”

Pelé skifter til Inter

Inter har underskrevet en femårig kontrakt med den portugisiske U21-landsholdsspiller Pelé, der skifter fra Vitoria Guimaraes.

”Hvis han ligner den anden Pelé, så har vi gjort et fantastisk køb, udtalte træneren således ved handelens offentliggørelse,” sagde Roberto Mancini ifølge bold.dk.

Den 20-årige midtbanespiller, hvis fulde navn er Vitor Hugo Gomes Passos har fået trøjenummer 30.

Real Madrids Simon Kjær-handlen falder til jorden

Den spanske kongeklub kunne ikke blive enig med FC Midtjylland om en overgangssum for forsvarsspilleren Simon Kjær. Det 18-årige talent imponerede ledelsen under sit træningsophold i den spanske hovedstad, men i sidste ende ville Real Madrid ikke betale det som FCM forlangte. Kjær er dog rolig omkring det.

”Det ville naturligvis have været en stor oplevelse at komme til Real Madrid. Men jeg har det fint i FC Midtjylland, hvor jeg er på en god kontrakt. Indtil nu har jeg kun udviklet mig i klubben, og det regner jeg med fortsætter. Så skuffelsen er til at overse. Min tid skal nok komme,” fortalte han til klubbens hjemmeside.

AGF har bekræftet Tullberg-salg

Mike Tullbergs skifte til Reggina er nu en realitet. Han har sat sin signatur på en fireårig aftale med den italienske klub.

I aftens nåede parterne til enighed, og det betød, at Tullberg nu kan trække Regginas spilletrøje over hovedet, hvilket Brian Steen Nielsen kommenterer på med blandede følelser.

”Når vi får sådan et tilbud, vejer vi naturligvis plusser og minusser op mod hinanden. Her og nu mister vi en god angriber. Mike har vist et stort hjerte for AGF og har været inde i en rivende udvikling, siden han kom som danmarksseriespiller til vores klub. Modsat kom italienerne med et så godt bud på Mike, at vi i sidste ende valgte at slå til,” forklarede sportschefen til klubbens hjemmeside.

Overgangssummen er endnu ikke offentliggjort. Men den skulle ligge på omkring syv millioner kroner, hvilket glæder sportschefen, som lover at hente en afløser.

”Vi er enormt stolte over denne handel, og jeg ser det som endnu en blåstempling af det arbejde, vi har gang i. Det er på alle måder et vigtigt signal, at vi er i stand til at sælge spillere til udlandet. Men det er klart, at det hul, Tullberg efterlader, skal fyldes ud, og jeg arbejder med flere muligheder i øjeblikket,” garanterede Brian Steen Nielsen.

Mike Tullberg nåede at score fire mål i AGF-trøjen i 28 kampe.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu