Наши партнеры

MenuKort nyt om Liverpool, Real Madrid og FC Midtjylland

Andet fodbold

Vi bringer tre korte nyheder om Liverpool, Real Madrid og FC Midtjylland.

Benayoun klar til Liverpool-skifte

Det går ikke stille for sig i Liverpool. Tidligere i dag kunne man bekræfte købet af Ajax-spilleren Ryan Babel, og nu er endnu en spiller på plads i klubben.

Det drejer sig om den israelske spiller, Yossi Benayouns, der kommer til fra West Ham. Liverpool har måttet give 50 millioner kroner for kantspilleren. De to spillere skulle have stået højt på ønskelisten hos Liverpool og manager Rafael Benitez.

Frank Kristensen er blevet opereret

FC Midtjyllands målfarlige angriber Frank Kristensen blev torsdag opereret, fordi hans hjerte efter omkring en halv times spil i en træningskamp i sidste uge, begyndte at galopere.

Det er ikke første gang at dette er sket, men denne gang ville midtjyderne ikke tage nogen chancer. Han blev derfor sendt til operation, hvor alt skulle være gået som det skulle.

”Der er to nervegrene, som går til hjertet. De kan forstyrre hjertets rytme, hvilket klares gennem et operativt indgreb, som går gennem lysken og venerne, hvorefter man brænder den ene gren over,” forklarede klubbens fysioterapeut Preben Andersen til klubbens hjemmeside.

Real Madrid har solgt Raul Bravo

Den græske storklub Olympiakos har i dag hentet forstærkning til forsvaret. Real Madrids Raul Bravo er hentet til klubben.

Det er godt seks år siden Raul Bravo fik debut for Real Madrid, men forsvarsspilleren har aldrig rigtig fået sat sig på en fast plads i klubben. Nu har den 26-årige venstre back valgt at tage konsekvensen. Real Madrid er blevet byttet ud med Olympiakos, som forhåbentlig kan give spanieren noget mere spilletid.

Raul Bravo har kostet Olympiakos omkring 17 millioner kroner, og har sat sin signatur på en fireårig kontrakt.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu