Наши партнеры

MenuKort nyt om Laursen, Thygesen og Esben Hansen.

Andet fodbold

Vi bringer tre korte nyheder om de tre danskere Martin Laursen, Mikkel Thygesen og Esben Hansen.

Laursen: Sørensen er stadig reserve

Thomas Sørensen stod en pragtkamp mod Sverige i EM-kvalifikationskampen på Råsunda, som endte 0-0. Trods dette er den danske keeper ikke førstevalg i målet i hans klub Aston Villa. Dette vurderer holdkammerat, Martin Laursen. Ifølge ham er lejesvenden fra Liverpool, Scott Carson, stadig førstevalget for manager, Martin O’Neill.

”Han får ikke pladsen i første omgang,” vurderede Laursen over for ekstrabladet.dk.

”Scott Carson er kommet til, og han er førstemålmand lige nu. Han har gjort det godt for os. Men det er da positivt for Thomas selv, at han gjorde det så godt mod Sverige. Og hvis han gør det samme mod Liechtenstein, lægger han da pres på Carson,” lød analysen fra den danske forsvarsspiller.

Thygesen klar før tid

FC Midtjyllands Mikkel Thygesen frygtede i første omgang, at han skulle sidde ude i otte uger på grund af en ribbensskade, som han pådrog sig til træning. Ifølge klubbens læge Jan Hede vil midtbanespilleren dog allerede være klar igen om højst et par uger.

”Mikkel har et lille brud på et ribben, som er godt i gang med at hele. Han har spillet med bruddet i flere kampe uden problemer, og nu har han ikke smerter længere. Det, han følte op mod weekenden, var formentlig noget muskulært i forbindelse med, at også musklerne har fået et slag,” forklarede Jan Hede til klubbens hjemmeside.

Thygesen har fået at vide, at han kan genoptage træningen på torsdag uden at hans skade vil forværres. Det er en nyhed, der vækker stor glæde hos danskeren.

”Det er virkelig en lettelse, at jeg formentlig kan komme i gang igen hurtigere end først antaget. Jeg glæder mig vildt til torsdagens træning. Så får vi at se, hvor min smertetærskel ligger, og hvor meget jeg kan gå til den,” sagde en lettet Mikkel Thygesen.

Morten Olsen imponeret over Esben Hansen

På onsdag kan Esben Hansen få sin landsholdsdebut, når Danmark møder Liechtenstein i EM-kvalifikationen. Den danske landstræner Morten Olsen er imponeret over midtbanespillerens indsats.

”Esben Hansen har imponeret mig, og det har jeg fortalt ham. Han har gjort det rigtigt godt til træningen med landsholdet og har vist det niveau, som vi kender fra hans klubhold. Han udstråler overskud og selvtillid,” sagde Morten Olsen til BT.

Han påpeger samtidig, at det ikke er noget problem, at Esben Hansen er skiftet fra OB til Kaiserslautern fra den 2. bedste fodboldrække i Tyskland.

”Det er altså stadig en storklub, selv om de er dykket ned i den næstbedste række, og der er masser af pres på spillerne og masser af tilskuere til hver eneste hjemmekamp. Det bliver spændende at se, hvordan Esben udvikler sig i Tyskland.”

Både Christian Poulsen og Daniel Jensen kan ikke deltage i landskampen, og der er derfor mulighed for, at Esben Hansen starter på banen til onsdagens landskamp.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu