Наши партнеры

MenuKort nyt om Kjær, Randers og Kamper

Andet fodbold

Vi bringer tre korte nyheder om Simon Kjær, Randers FC og Jonas Kamper.

Kjær forlænger kontrakten med Midtjylland

Simon Kjær, der fortsat har sin debut på FC Midtjyllands førstehold til gode, var tidligere på sæsonen til prøvetræning i den spanske storklub, Real Madrid. Det kom der dog ingen kontrakt ud af, og nu har han til gengæld underskrevet en femårig kontraktforlængelse med det midtjyske hold.

“Jeg ser Simon som et af de største forsvarstalenter i dansk fodbold, og han har en stor fremtid foran sig. Det er kun et spørgsmål om tid, før vi ser ham i centerforsvaret i FCM. Han er en fremtidens mand, og det var jo også derfor, vi ikke uden videre lod ham gå,” sagde FC Midtjyllands sportschef Jens Ørgaard til klubbens hjemmeside.

”Det ville have været forkert for hans udvikling. Jeg er glad for, at han stolede på os, i stedet for at blive en af mange i Real Madrid. Hans tid kommer. Både på klubholdet og med hensyn til opfyldelsen af egne ambitioner.”

Randers udvider økonomien

SAS Liga-klubben Randers FC vil i fremtiden være ejet af holdningsselskabet Randers FC Holding A/S, ligesom FC København er ejet af Parken Sport og Enterainment. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Selskabets primære opgave vil blive, at skabe indtægtsgivende erhversaktiviteter, der kan støtte holdets sportslige udvikling. Selskabet stiftes med en egenkapital på 17,5 mio. kr. men ved stiftelsen får de tilført 27,5 mio. i en ny aktiekapital. Dermed bliver den samlede egenkapital 45 mio.

Den nye bestyrelsesformand havde følgende kommentar i en pressemeddelelse:

”Med Randers FC Holding A/S skal vi sikre, at Randers FC A/S økonomisk bliver en del af toppen af dansk fodbold. Tanken er, at de øvrige datterselskaber skal generere årlige overskud, der via holdingselskabet kan kanaliseres videre til fodboldselskabet Randers FC A/S.”

Kamper afviser tysk kontraktforlængelse

Den 24-årige tidligere Brøndby-spiller Jonas Kamper er utilfreds med tilværelsen i sin tyske klub Bielefeld. Kantspilleren er efter en fornuftig førstesæson ikke tilfreds med den spilletid han får, og han har derfor valgt at afvise en kontraktforlængelse med klubben.

”Jeg vil ikke skrive under på en ny tre-årig kontrakt, hvor jeg ikke har mulighed for at drive det til mere end bare at være indskiftningsspiller. Jeg vil have perspektiv i fremtiden,” sagde Jonas Kamper til 24timer.

I sidste sæson mener Kamper selv, at han spillede nogle gode kampe som indskiftningsspiller, og at han derfor er endt med en rolle som joker.

”Lige nu har jeg svært ved at komme ud af den rolle som joker, som alle hernede ser mig som. Men jeg må bare blive ved med at kæmpe røven ud af bukserne og vise, at jeg kan mere end at være indskiftningsspiller,” sagde Kamper.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu