Наши партнеры

MenuKort nyt om FCM, Zaza, Chelsea og Gravesen

Andet fodbold

Vi bringer fire korte nyheder om FC Midtjylland, Karim Zaza, Chelsea FC og Thomas Gravesen.

Rekordoverskud i Midtjylland

FC Midtjylland offentliggjorde i dag deres årsregnskab, og det er positivt hele vejen igennem. 6,2 millioner kroner lyder overskuddet på før skat, og det er det bedste regnskab i klubbens historie, skriver klubben på deres hjemmeside.

Det er gået fremad på banen, og det kan nu aflæses på regnskabet. Et andet grundlag for det gode regnskab er, at man via sportslig succes fik solgt profilerne Mikkel Thygesen og Kristian Bak Nielsen til udlandet.

Zaza på vej mod topform

Karim Zaza skiftede i sommers fra tyske Rot Weiss Essen til danske AaB. Starten i SAS Liga-klubben blev dog ødelagt af en operation i skulderen, og målmanden skulle derfor igennem en lang genoptræning.

Han har nu fået debut for det nordjyske hold, og han er stille og rolig på vej mod topformen.

”Jeg synes, jeg rent fysisk står godt, og føler mig i god form. Jeg er helt fit for fight og mærker kun ganske, ganske lidt til min skade, men det er helt normalt ifølge lægerne, og jeg er meget tæt på at være på 100 procent,” sagde Zaza til AaBs hjemmeside.

AaBs næste kamp er mod Zazas tidligere klub Brøndby, og keeperen ser frem til kampen.

”Jeg glæder mig utroligt meget til den kamp. Jeg kender jo stadig flere af spillerne i Brøndby, og jeg er sikker på, de er meget opsatte på at vende den dårlige stime, de har haft på udebane. De spillede en god kamp mod OB senest, så der er ingen tvivl om, at der venter os en svær kamp, men jeg håber og tror på, at vi kan slå dem,” sagde Karim Zaza.

Chelsea benægter bonus-rygter

Roman Abramovich, der ejer den engelske storklub Chelsea, har ifølge en russisk avis udlovet en bonus på en halv million kroner til hver russisk spiller, hvis holdet slår England i EM-kvalifikationskampen onsdag aften.

Dette bliver dog i dag afvist på klubbens hjemmeside.

”I modsætning til de rygter, der har floreret, vil Chelsea gerne understrege, at Mr. Abramovich aldrig har udlovet nogen speciel belønning til de russiske spillere for en sejr over hverken England eller nogen anden nation. Han yder via sit Academy stor støtte til russisk ungdomsfodbold, men går aldrig ind i separate kampe”, skrev Chelsea på klubbens hjemmeside.

Gravesen kan misse United-kamp

Thomas Gravesen har pådraget sig en mindre knæskade under træningen i engelske Everton, og det er derfor ikke sikkert, at han bliver klar til Premier League-kampen mod Manchester United.

Everton håber dog fortsat på, at Gravesen bliver klar til lørdagens kamp. Hvis danskeren bliver dette, kan han se frem til sin første kamp på Evertons hjemmebane Goodison siden sin tilbagevenden til den engelske klub.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu