Наши партнеры

MenuKort nyt om Emerson, Giuly og Real Madrid

Andet fodbold

Vi bringer tre korte nyheder om Emerson, Giuly og Real Madrid.

Agent: Emerson skal ingen steder

På trods af, at Real Madrids præsident Ramon Calderon har nævnt Emerson som en af de spillere, som skulle lede efter en ny arbejdsgiver, har Emerson ingen intentioner om dette ifølge hans agent Gilmar Veloz.

”Jeg brugte tre dage i Madrid, og jeg fik kaffe med Miljatovic (Reals Sportsdirektør, red.). I løbet af det møde snakkede vi overhoved ikke om min klients fremtid. Emerson har stadig to år tilbage på hans kontrakt, og derfor er der ingen grund til overhoved at diskutere ham,” sagde agenten i et interview ifølge Channel 4.

Milans træner Carlo Ancelotti skulle ifølge flere italienske medier have har udset sig Emerson, som et af sine transfermål, lader det ikke til, at midtbanespillerens agent har modtaget nogle tilbud.

”Emerson har en aftale med Real Madrid, og han snakker ikke med andre klubber omkring en transfer,” understregede agenten.

Giuly afviser Premier League-klubber

Ludovic Giuly har bestemt sig for at kæmpe for sin plads i Barcelonas efterhånden stjernespækkede offensiv og har derfor afvist tilbud fra England og Frankrig.

”Jeg har besluttet at blive i Barcelona. I de sidste dage har jeg afvist tilbud fra England og Frankrig,” sagde Giuly i et interview til TV-kanalen Catalan TV3.

”Mit ønske har ikke ændret sig, og jeg tror på, at jeg kan gøre noget i denne klub. Nu venter jeg på den officielle kommunikation fra klubben, og hvis ikke jeg ved noget om 10 dage, så vil jeg vende tilbage til arbejde som sædvanligt i Barcelona.”

Robinho i bytte for Fabregas og Reyes?

Arsenals manager Arsene Wenger afviser at slippe sin guldfugl Cesc Fabregas til Real Madrid, med mindre han får Robinho i bytte.

Sådan beretter den spanske avis Marca, der samtidig mener at vide, at Bernd Schuster ville være meget ked af at miste den brasilianske landsholdsspiller.

Ifølge Marca har Real Madrid tilbudt Arsenal et sted mellem 260-300 millioner kroner for holdets midtbanespillere Cesc Fabregas og José Antonio Reyes.

Robinho spiller i øjeblikket Copa America i Venezuela, hvor den lille tekniker har bevist sin gode form og nærmest har ført et svagt spillende brasiliansk hold videre til kvartfinalen alene.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu