Наши партнеры

MenuKort nyt om Drenthe, Brøndby IF og Tullberg

Andet fodbold

Vi bringer tre korte nyheder om en uheldig Royston Drenthe, kriseramte Brøndby IF og Mike Tullberg fra AGF.

Real Madrids nyeste køb Royston Drenthe i bilulykke.

Natten til mandag, endte Real Madrids nye spiller Royston Drenthe i en dramatisk bilulykke, da han kolliderede med en politbil i Madrids gader.

Meldinger lyder på at Royston Drenthe ikke kom til skade. Herefter blev den hollandske U/21-stjerne tjekket, om der havde været alkohol indblandet i hans ulykke. Real Madrid kunne dog ånde lettet op, da der ikke blev fundet spor af alkohol.

Politibetjenten blev lettere kvæstet.

Mike Jensens far skal hjælpe Brøndby IF

Mike Jensen kan se frem til at skulle arbejde med sin far for fremtiden. Efter endnu et katastrofalt nederlag i Jylland, har Brøndby IF valgt at udvide trænerstaben under Tom Køhlert. Henrik Jensen som er træner for kvinderne i Brøndby IF har accepteret at indtræde i et team, som består af Køhlert og assistent træneren Peder Siggaard.

“Jeg ser frem til, at arbejde sammen med Tom, Peder, René og de andre i staben omkring holdet. Vi har diskuteret rollefordelingen blandt trænerne, og jeg synes det ligner et rigtig stærkt team, også med den fysiske træner, målmandstræneren og lægestaben, hvor vi kan drage udnytte af vores forcer hver især,” sagde Henrik Jensen om sit nye job til brondby.com.

Tullberg skifter til Reggina?

Ifølge Mike Tullbergs agent, lander Mike Tullberg i aften i Reggina, for at diskutere de sidste detaljer på plads i det omtalte skifte. Mike Tullberg kan se frem til at skifte Superliga fodbold, ud med Serie A topfodbold.

I aften lander den tideligere FCN-spiller Kris Stadsgaard med det samme fly som Mike Tullberg, klokken 18.00. Kris Stadsgaard har fornyeligt skrevet en 4 år lang kontrakt med Reggina.

Det forventes at Mike Tullberg også underskriver en 4 år lang kontrakt. Dog mangler de to parter at diskutere personlige forhold færdigt.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu