Наши партнеры

MenuKort nyt om Campbell, Grahn og van der Meyde

Andet fodbold

Vi bringer tre korte nyheder om Sol Campbell, Tobias Grahn og Andy van der Meyde.

Campbell tilbage på landsholdet

Den engelske landstræner Steve McClaren offentliggjorde i dag sin trup til kampen mod Tyskland. Portsmouths Sol Campbell var at finde på listen med de 28 mand, som er udtaget. Han vender dermed tilbage efter et fravær på et år. Det er første gang han er udtaget med McClaren som landstræner.

Det engelske landshold døjer med skader til store profiler som blandt andre John Terry og Wayne Rooney, og der var derfor blevet plads til en overraskelse i truppen. Newcastles unge forsvarsspiller Steven Taylor var således blandt landstrænerens udvalgte.

Den engelske landsholdstrup til kampen mod Tyskland:

Paul Robinson, David James, Scott Carson, Micah Richards, Wes Brown, Rio Ferdinand, John Terry, Ashley Cole, Sol Campbell, Steven Taylor, Phil Neville, Nicky Shorey, David Beckham, Steven Gerrard, Frank Lampard, Joe Cole, Shaun Wright-Phillips, Michael Carrick, Gareth Barry, Stewart Downing, Kieron Dyer, Owen Hargreaves, Alan Smith, Michael Owen, Peter Crouch, Darren Bent, Andy Johnson, Jermain Defoe.

Grahn tæt på Hertha Berlin

Tobias Grahn, der tidligere har spillet for AGF og OB, er taget til Tyskland, for at forhandle en lejkontrakt med Hertha Berlin på plads. I vinters skiftede Grahn fra OB til Gimnástic, men da klubben endte med at rykke ned i den forgangne sæson, har der været tvivl om svenskerens fremtid i klubben.

Det tyske fodboldmagasin Kicker melder nu, at Grahn er taget til Tyskland, og at han her vil forsøge et få en etårig lejekontrakt med Hertha Berlin på plads. Svenskerens spanske klub bekræfter dette og siger, at klubberne allerede er blevet enige om betingelserne om aftalen, der også indeholder en option på et køb senere.

Hollænder suspenderet i Everton

Evertons hollandske fløjspiller, Andy van der Meyde, kan være en færdig mand på Goodison Park. Således valgte klubben i dag at suspendere hollænderen i en uge, efter disciplinære problemer.

Van der Meyde var til søndagens træning endnu engang fraværende.

”Andy har modtaget talrige advarsler på grund af sådanne hændelser og vi vil ikke tolerere det længere. Jeg vil træffe en beslutning omkring spillerens fremtid i næste uge,” udtate Everton-manager David Moyes til klubbens hjemmeside.

Udover suspenderingen har van der Meyde også modtaget en kæmpe bøde for sin opførsel og åbenlyse mangel på respekt for sin arbejdsgiver, der ser ud til at have mistet tålmodigheden.Kommentér

2 kommentarer til “Kort nyt om Campbell, Grahn og van der Meyde

  1. Mikkel Exner siger:

    Hvad har han gjort?

  2. Danni Mickelborg siger:

    Er det ikke pga. han ikke kom til træning eller sådan noget.?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu