Наши партнеры

MenuKort nyt om Beckham, Zidan og Tevez

Andet fodbold

Vi bringer tre korte nyheder om David Beckham, Mohamed Zidan og Carlos Tevez.

Beckham fik debut mod Chelsea

I nat fik David Beckham sin debut for LA Galaxy, da holdet i en træningskamp mødte Chelsea. Beckham startede dog på bænken, da han i øjeblikket døjer med den skade. Han blev derfor først skiftet ind i efter 78 minutters spil, og her havde John Terry allerede bragt London-klubben i front 1-0.

Dette formåede hverken Beckham eller nogen af de andre at ændre på, og Chelsea vandt derfor kampen 1-0. På trods af den meget korte debut, var det en glad Beckham, der efter kampen kom med en kommentar til pressen.

”Det var meget følelsesladet. Jeg er stolt over den måde, folk tog imod mig,” udtalte den 32-årige midtbanespiller.

Zidan fik debut for Hamburger SV

Mohamed Zidan måtte starte på bænken, da han sammen med resten af Hamburger SV mødte FC Dacia Chisanu i Intertoto Cup-kampen. Kampen bød på et meget overraskende resultat. Det tyske Bundesliga-hold formåede nemlig kun at spille uafgjort 1-1 mod holdet fra Moldova.

Selvom kampen blev spillet om aftenen var der meget varmt, og denne varme var hjemmeholdet bedst til at håndtere. Allerede efter syv minutters spil havde de bragt sig i front. Denne føring holdte de frem til kort tid inden Zidan blev sendt på banen. HSV-anfører Rafael van der Vaart kunne sikkert udligne på straffespark.

Herefter kom Zidan på banen, men det hjalp ikke meget, og kampen endte, noget skuffende for tyskerne, 1-1.

FA går ind i Tevez-sag

Der vil i den kommende uge blive afholdt et møde mellem FIFA og det engelske forbund FA. De skal diskutere den meget komplicerede transfersag med Carlos Tevez som hovedperson.

Det helt store spørgsmål i denne sag er, hvem der ejer argentineren. Både West Ham og den iranske rigmand, Kia Joorabchian, mener at have papir på angriberen. Sidstnævnte ser gerne Carlos Tevez skifte til Manchester United, mens West Ham ikke er meget for at slippe deres angrebses.

Manchester United, der meget gerne vil sikre sig angriberen, anmodede derfor i sidste uge FIFA om at gå ind i sagen, og nu er FA altså også bragt på banen, for sammen med FIFA at diskutere sagen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu